Informasjon om vakuum Seal oppbevaring av mat

Vacuuming er prosessen med å fjerne luft fra innholdet i en pakke, vanligvis mat, for kortsiktige eller langsiktige bevaring. Mange produkter på markedet for kommersiell og privat, og vanligvis kalles vakuum forseglingsmaskiner eller vakuum emballasje maskiner.

Hvordan vakuum emballasje bevare mat?

Noen matvarer har en reaksjon på oksygen, som bakterier å ødelegge kvaliteten på maten. Tegn med kvalitetsforringende kan bli lagt merke til av endringer i farge eller lukt. Risikoen for å ødelegge bakterier multiplisere bremser ned betraktelig når mat er lagret i en oksygenfri vakuum pakke.

Vakuum Seal pakkingen

Prosessen med vakuum tetting er ganske enkel. Mat er plassert i en plastpose. Den åpne enden av posen settes inn i et spor av vakuum maskinen. En knapp på maskinen trykkes og holdes nede til luften er støvsugd ut, og deretter posen er varme beseglet.

Forholdsregler

Selv om vakuum pakket, vil mat som krever kjøling eller fryser lagring trenger samme lagringskapasitet. Det er viktig å riktig tiner i kjøleskap. Vakuum pakket bedervelig mat bør aldri stå ut av kjøleskapet for en lengre periode.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com