Fokus på Design: tregulv

Fokus på Design: tregulv

Fra brasilianske kirsebær til Canadian maple, fra ubehandlet oak gjenvunnet låve tre med en rå, rustikk overflate, dagens under føttene estetiske er en blanding av langsiktig bærekraft og naturlige eleganse. Ebonized flekker og mørk-rød mahogny finish som var de rigueur i ' 80s (samt ekstremt høy vedlikehold) gir vei til lettere, solfylte skogen med en mykere overflate som husker nylig høstet trær og lover livet holdbarhet.

Absolutt lysekroner

Fokus på Design: tregulv

En av de raskest voksende trendene i tregulv er et trekk mot å redusere sine karbonutslipp, notater Mally inviterer, Boston-området interiør og stoff designeren og grunnlegger av Mally inviterer Design.

"Mange mennesker nå ønsker å vite opprinnelsen og hvor materialet kommer fra," inviterer sa. "De ønsker å sikre at det ikke kommer fra den gamle veksten av en skog [det er i fare for å forsvinne], og at det er bærekraftig høstet. Det er en av grunnene til at folk velger bambus. Det er slitesterkt, det er raskt voksende og det er øko-vennlig."

Resirkulert tre er også et populært valg blant miljø-bevisst design forbrukere, ifølge inviterer. "Det er dyrere," sa designer, men det er en veldig vakker titt. Gammel låve tre, har for eksempel en mye tettere knute det fordi tre veksten var så mye tregere i gamle dager på grunn av gjødsel og næringsstoffer i bakken. Gamle tre har en fantastisk patina til den og ser virkelig fantastisk i moderne situasjoner."

Fordi resirkulert tre tendens til å komme i en rekke forskjellige bord lengder, vises sluttresultatet langt mer økologisk enn tre planker av samme kutt og størrelse. "Det er definitivt en trend mot større planker," sa inviterer. "Selskap er skjæring planker som ser ut som resirkulert tre, bruke det en veldig myk, voksen-lignende finish slik at det ikke ser fake."

For å oppnå en au naturel utseende, foreslår Katie Rosenfeld, Massachusetts-baserte interiørarkitekt og grunnlegger av Katie Rosenfeld Design, oppsøke unstained kvinne eik. «Min favoritt tregulv er laget med naturlige eik som absorberer og tar farge fint, sier Rosenfeld. "Med denne type av tre, du kan være veldig nøyaktig med fargen du prøver å oppnå."

En fan av "gjør hva du vil i gulvet," Rosenfeld favoriserer den nylig gjenopplivet "syltet" tre stilen som økte populariteten i 1970. «Syltet tre betyr de har tatt nesten alle fargen ut av det, slik at det havner lined og renvasking-y eller blek grå,» Rosenfeld forklart. Det er veldig pen og ser virkelig bra i varme, beachy klima. Syltet tre gjør en stor comeback i design sirkler."

Hvor mye du betaler for tre, sier Rosenfeld, avhenger noen viktige faktorer. For eksempel sa «Salvaged tre kan enten være en virkelig økonomisk alternativ eller en exorbitantly dyrt,» hun. «Hvis tre kommer fra et historisk sted, det er sikkert går å bli virkelig kostbar, men hvis du får gamle tre fra en bygning som skulle bli revet, du kan få det for en sang.»

Noen ganger grave rundt vakre men ydmykt priset Wood er et spørsmål om saumfarer mainstream maskinvare forsyne butikkene. "Home Depot har stylister som er i harmoni med hva som skjer i design verden" sa inviterer. "Det er om å finne kule materialer og gjøre gode valg."

For å holde remodeling kostnader ned, foreslår Rosenfeld velge ett rom i hjemmet som funksjonen tregulv. "Hvis bare gjøre ett rom, ville jeg sette tregulv i rommet der du skal nyte den mest, som kjøkken eller Familierom," sa hun, foreslår å sette ned tepper i vinter, men bare i tunge foten trafikk. "Tepper på tregulv er flott for kaldt vær klima som New England," sa hun. "Bare ta dem sommeren."

Uansett hvilken du velger, tre anbefaler Rosenfeld sterkt å styre klar av "trakk" tre med syntetisk uretan belegg. "Alltid kjøpe rå tre du vil installere og deretter flekken det," sa Rosenfeld. "Tre som kommer allerede belagt er glatt og ser veldig fake."

Hva du gjør, la installasjonen til ekspertene. "Bruk lokal arbeidskraft," inviterer foreslo. "Bruke noen rundt i byen som en venn eller en venn av en venn og kjent for å gjøre en top-notch jobb, noen som har sitt rykte å opprettholde."

"Absolutt, har alltid en profesjonell," avtalt Rosenfeld. "Det er alle typer selskaper som spesialiserer seg på gulvet restaurering og utførelser som kan selge deg gulv og installere det for deg. Mål ditt space, og bestemme om du vil smale eller brede planker av tre. Da har dem å finne en måte å lage din egen stil utseende."

Laminater: Ja eller nei?

Massachusetts-baserte interiørarkitekt Katie Rosenfeld, grunnleggeren av Katie Rosenfeld Design og design blogg Bogle Street, er svaret et rungende "nei."

"Jeg hater dem," sa Rosenfeld av faux tregulv alternativer dekket med et tynt lag av plast eller andre beskyttelsesmateriale, "men de har en hensikt. De er godt egnet for kommersiell anvendelse på steder med mye foten trafikk, som i en skjønnhetssalong, et treningsstudio eller en tørr kjelleren."

Men hvis budsjettet er en laminert gulv gjete å bli billigere pris enn tre - interiørarkitekt Mally inviterer sier at det er mulig å finne "retten materiale."

"Blant de mest avskyelige alternativene, du er tilbøyelige til å finne en sjelden juvel," sa inviterer av laminater. "Jeg har sett noen virkelig gode, pen mørkt laminert gulv. Finish er vanligvis slags skinnende men slitesterkt, så tenk på laminater som bra for visse områder, som kjøkken.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com