Hvordan endre en mikrobølgeovn Starter bryter

Hvordan endre en mikrobølgeovn Starter bryter

Mikrobølgeovner gir en praktisk måte å lage mat, om de erstatte en tradisjonell ovn i et lite kjøkken eller tjene som et sekundært av matlaging. Hvis mikrobølgeovnen din ikke vil starte, har det et problem med en av sine elektroniske eller manuelle brytere. Du kan erstatte noen av disse bryterne å holde mikrobølgeovn kjører som ny.

Generell problemløsning

Før du prøver å endre en mikrobølgeovn forrett bytte, begrense årsaken til problemet. De to typene brytere som kan være ansvarlig for et problem inkluderer starteren knappen som en del av mikrobølgeovns tastatur og bryteren Forrigling, som ligger i mikrobølgeovns dør-rammen og er ansvarlig for å fullføre krets som lar mikrobølgeovn å operere. Hvis du kan angi koketiden og andre kommandoer fra tastaturet, er start-knappen ikke trolig kilden til problemet. Se brukerhåndboken for grunnleggende feilsøkingstrinn eller opererer tips før du fortsetter.

Endre Interlock brytere

En mikrobølgeovn starter ikke hvis ikke dens Sperrebryteren er ordentlig engasjert. Sperrebryteren er en sikkerhetsbryter som deksellåsen engasjerer når lukket. Hvis døren er åpen, eller hvis bryteren er defekt, starter ikke mikrobølgeovn. Erstatte bryteren innebærer koble mikrobølgeovn og åpne kabinettet ved å fjerne skruene. Når bryteren er utsatt, kan du koble den fra sin beholde klipp og erstatte den med en ny bytte.

Kontroll-svitsjer

Bryterne kontroll som utgjør en mikrobølgeovn tastaturet er også nødvendig å starte. Disse knappene er vanligvis myke tastene som elektroniske bryterne bak seg. Korrosjon, slitasje eller en feiljustert tastaturet kan hindre bryteren starte arbeider. Tilgang til tastaturet, skru eller lirke av foran huset som omgir kontrollpanelet. Tastaturet er vanligvis forbundet med en flatkabelen, som du kan koble fjerne tastene selv. Rense området bak tastene og eventuelt erstatte bryteren starte med et nytt sett med nøkler før du installerer mikrobølgeovns front bolig.

Reparere eller erstatte?

I noen tilfeller kan et problem med mikrobølgeovnen din starter bryteren være enklere og mer kostnadseffektivt å løse ved å kjøpe nye mikrobølgeovn heller enn å forsøke å reparere din gjeldende enhet. Pris og tilgjengelighet av deler til eldre mikrobølgeovn varierer etter modell og produsent. Ifølge Realty Times, en typisk mikrobølgeovn vil siste rundt 10 år før den må byttes. Dette betyr at investere i reparasjoner ikke kan være verdt hvis du har en eldre mikrobølgeovn som sannsynligvis vil oppleve flere problemer snart.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com