Hvordan lage en kvist vindu-gardin stang

En flott grein forvandle en gardin stang, og bruke den til å utfylle en lunefull tema eller en rustikk stil. Alternativt kan en grein gardin stang gi et moderne rom en uventet vri. Denne gardin stang er rimelig og kan være ferdig på svært kort tid. La det være naturlig eller male det alle farger som passer din plass. Du vil ende opp med en kunstnerisk, en-av-en-slag stykke funksjonell innredning.

Instruksjoner

•Measure vinduet, legge til et par inches på begge sider for å bestemme hvor lenge din gren skal.

•Skjære en gren beskjæringssakser eller en håndsag. Velg en gren som er ca 1 tomme i diameter og relativt likefram. Noen kurver og knop for tegn er fin. Trim av eventuelle avleggere som du ikke ønsker, forlater fødsler hvis du ønsker en mer interessant utseende.

•Spray maling grenen med spraygrunning og deretter med aerosol spraymaling hvis du ønsker et moderne, ferdig utseende. Bruk to eller tre lett strøk i stedet for en tykk belegge, som kan forårsake dryppe merker. Hvis du ønsker en rustikk utseende ikke bry å male den.

•Monter gardin stang parentes over og litt utenfor bilderammen, bruker en drill og skrutrekker. Velg parenteser som rommer diameteren på din gren.

•Still avdelingen i gardin stang parentesene, og henge din gardiner. Gardiner med slips topper kan justeres for å henge mer jevnt fra en ujevn stang enn gardiner på ringer. De også spare deg måtte prøve til tråden ringer eller stengt looper over en grov gren må knop.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com