Hvordan beregne renoveringen koster i Maryland

Hvordan beregne renoveringen koster i Maryland

Remodeling kostnader kan variere fra ett hjem til en annen. Kostnader kan også variere mellom stater. For eksempel vil kostnadene ved remodeling i Arkansas være i Maryland på grunn av materialer kostnadene og den gjennomsnittlige lønnen for kontraktbasis (som pleier å være lavere i sørstatene). Ikke avhengig av noen andres estimater for oppussing prosjektet. Gjør din egen og komme til en mer nøyaktig kostnadsestimatet.

Instruksjoner

•Measure plass. Om det er et bad, et kjøkken oppussing- eller andre område - du kan ikke begynne å finne kostnadene uten å vite hvor stor plass er. Få en områdemålenheten med et bånd måle lengden og bredden på rommet. Multiplisere disse tallene for å få rommets kvadratmeter. Renovaters spør om dette nummeret gjentatte ganger gjennom oppussing.

•Decide hva du vil erstatte og hva du vil bruke. Dette er enklere er et soverom (der oppussing gjelder vegger, tak og gulv) enn på kjøkkenet (full av apparater, cabinetry og tilbehør). Gjøre en liste over tingene som du vil beholde og en egen liste over kast elementer. Finne erstatninger for kast varene. Mål for erstatning varene, også.

•Contact rådhuset om tillatelser og kostnader. Hjemmeprosjekter pleier å bog ned under tillatelser og tillate kostnader. Finn ut hva du trenger og begynne å søke, legger kostnadene til en liste avsatt for tallying opp kostnadene.

•Få anslag fra entreprenører. Kall entreprenører før leter materialer fordi noen kan hjelpe deg å få en rabatt på materialer, redusere kostnadene. Få priser, referanser og be om materialer rabatter under hver intervju.

•Gå å forsyne butikkene og pris materialer i henhold til målinger. Få priser for kast varene. Hvis du har leid entreprenøren, få ham til å komme å vurdere alt fra muttere og bolter i gips og maling. Ta med kvadratmeter nummeret.

•Legg entreprenøren kostnad til materialer og arbeidstillatelse koste. Telleapparat dem. Multiplisere med lokale mva-satsen å få skatt kostnadene. Legge det til listen.

•Build en feilmargin i budsjettet til å dekke statister. Dette vil hjelpe mot kostnadsoverskridelser. Legge til minst 15 prosent men gjerne bygge mer hvis du ønsker.

Tips og advarsler

  • Inkluder kostnadene for alt fra sconces å skruer, fordi de lille kostnadene legger.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com