Det er et høyt Pop etterfulgt av en summende & lukten på loftet

Det er et høyt Pop etterfulgt av en summende & lukten på loftet

Loft brukes vanligvis for lagring, og ofte huset elektriske ledninger og isolasjon også. Periodisk inspeksjon av loftet er en viktig del av hjem vedlikehold og sikkerhet. Ifølge Federal Emergency Management Association (FEMA), er den vanligste årsaken til loftet branner i boliger elektrisk feil eller elektrisk lysbuedannelse. Disse feil ofte føre knitrende støy i loftet og kan produsere en merkelig lukt.

Identifikasjon

Attic branner er farlige, og siden loft ikke er opptatt ofte, de forblir ofte usett mindre hus har røykvarslere plassert nært til loftet luken. Merkelig lukt eller lyder som kommer fra loftet er grunn til bekymring og må undersøkes umiddelbart for å redusere risikoen for skade å din hjem.

Årsaker

Mest boliger huset elektrisk utstyr, for eksempel klimaanlegget motorer og elektriske ledninger til apparater og uttak innenfor loftet. Når disse kildene strøm feil, kan det oppstå brann. FEMA sier at ett og to familie boliger kontoen for 90 prosent av alle loftet branner og at 43 prosent av loftet branner i boliger er forårsaket av elektriske feil. De resterende årsakene er naturlige branner, åpen flamme branner, uforsiktig branner og branner fra andre varmekilder. Single familiens hjem, duplexes og husvogner er de vanligste stedene å oppleve loftet branner på grunn av elektrisk feil.

Tegn og symptomer

Elektriske problemer kan viser ingen tegn til en alvorlig feil oppstår. Knitrende dukker og nynner på loftet kan skyldes lysbuedannelse eller en annen elektrisk feil. Varme eller ulmende elektriske ledninger årsak 18 prosent av alle loftet branner i boliger og 37 prosent skyldes elektriske lysbuedannelse. Når røykfylt lukt eller "hot" lukt oppstår, anses brann. Hvis røyk kommer fra loftet gjennom luken, Ring brannvesenet og evakuere hjemmet til hjelp kommer.

Forebygging

De fleste loftet branner kan forebygges ved regelmessig inspeksjon av elektriske ledninger og apparater på loftet. Vurdere å ha en profesjonell inspektør undersøke hjem når hvert år til å identifisere problemer før de forårsaker brann som kan skade ditt hjem. Huseiere kan kontrollere sine kretsbrytere og bue feil krets interrupters månedlig for å være sikker på at de fungerer.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com