Hvordan installere en HDTV-skjerm på en Philips 32 tommers

En av måtene i hvilke TV-teknologi har kommet er i tilbyr mer lyd- og tilkoblingsalternativer å tillate sømløs integrasjon i din hjemunderholdningssystem. Denne teknologien er nyttig ikke bare for å koble komponenten enheter til TVEN, men også for utmating din TV-signal til en annen enhet som DVD-opptaker, hjemmestereoanlegget eller ekstern skjerm. Prosessen som brukes til å koble en TV til en skjerm varierer noe avhengig av hvilken TV-tilkobling, men hvis du eier en Philips 32-tommers TV og vil koble den til en ekstern skjerm, kan du gjøre det i bare noen få skritt.

Instruksjoner

•Koble komponent slutten av oppdateringen kabelen til tilkoblinger merket "komponent ut" på TV. Ta deg tid til å kontrollere at du bruker input i stedet for produksjon forbindelser. Pass også på at fargen på pluggen matcher fargen på havnen som du plugge den.

•Koble til VGA-enden av patch-kabel til VGA-inngang på skjermen. Sørg for å sette inn VGA-kontakt høyre side opp og stram skruene på hver ende av kontakten til kontakten er fast på plass og ikke kan trekkes løs av bikke forsiktig på enden av kabelen.

•Test forbindelsen ved å slå på skjermen og TV. Kontroller at TV-apparatet innstilles til en kabelkanalen eller videoinngang som faktisk vises et bilde og ikke i "sove" eller strømsparing. Hvis du ser noen form for "no signal" melding på skjermen, må du justere skjermens innstillinger for å motta signal fra TV. Hvis du ser et bilde, er tilkoblingen vellykket.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com