Instruksjoner om hvordan du bruker kiselgur

Kiselgur er et naturlig forekommende stoff som bakken til et fint pulver og brukes for ulike formål avhengig av hvordan den er behandlet. Ubehandlet, eller mat-grade kiselgur kan brukes som et kosttilskudd og plantevernmidler. Det er også brukt i slipende rengjøring forbindelser, ansiktsbehandlinger og noen merker av tannkrem. Behandlet former for kiselgur brukes i bassenget filtre som et verktøy for behandling av vann og er ikke trygt for mennesker eller dyr forbruk. Mat-grade kiselgur er en utmerket plantevernmidler som nontoxic og miljøvennlig.

Instruksjoner

Bruk som en husholdning Pesiticide

•Fyll en gallon størrelse plastpose med mat-grade kiselgur. Lukk posen og sikre at det er helt forseglet.

•Pinch et hjørne av posen og snu den opp ned. Klipp som ender med en saks. Bare kuttet av 1/6 til 1/8 tomme lage et lite hull.

•Vri posen over og hell kiselgur ut i en lang linje langs områder av huset skal behandles. Bruk langs baseboards, langs ryggen av skap, bak kjøleskapet på vinduskarmene og i kriker eller områder hvor du har en skadedyr problem. Kiselgur er effektiv mot husholdning insekter og feil (kakerlakker, maur, Sølvkre, etc.), men vil ikke fungere på mus og rotter. Bruk beskyttende øye briller og en ansiktsmaske under behandling av kiselgur for å unngå å få det i dine øyne og lunger.

•Sprinkle kiselgur på din gulvtepper å drepe loppene og merker. La det sitte i teppet i minst 24 til 48 timer for å avdekke alle skadedyr til det og deretter vakuum det opp med en vanlig støvsuger.

•Dust kiselgur på potteplanter, rundt deres Potter og over potted jord å kontrollere skadegjørere, som tomat edderkopper, bladlus og maur.

Bruk i hagen

•Lag en 2 - til 3 3/4-tommers (ca 5 cm 7 cm) bred skjærer mat-grade kiselgur rundt hageplanter ved hjelp av metoden baggie opprette en slug vakt.

•Dust hageplanter med kiselgur etter det har regnet. Kiselgur vil ikke overholder planter med mindre de er litt fuktig. Du kan spray plantene dine med en herr og støv, eller du kan vente til etter det regner. Kiselgur må brukes når det regner. Minimere ødeleggelsen av fordelaktige insekter ved å bruke kiselgur i sen ettermiddag eller tidlig kveld når insekt aktivitet er lavest. Ikke bruk det overdrevet.

•Mix en del kiselgur til fem deler vann med noen dråper av parabolen såpe i en sprayflaske. Spray denne blandingen på stammene av trær å drepe borers og bark-desiccating feil.

For bruk på kjæledyr

•Fyll en salt shaker eller mel støvkost med mat-grade kiselgur. Kontroller at portene er åpne slik at den kan flyte fritt.

•Dust din pets' pels med kiselgur, og gni det i å drepe loppene og merker. Unngå støvtørking i din pets' øyne og ansikt. En dusting burde være nok til å behandle en kort hår dyr, men en andre dusting kan være nødvendig for en pet med lengre pels. Vask, tørk og gre kjæledyret før støvtørking. Oppbevare din pet rolig og på bånd for et par timer før det å gjenoppta normal aktivitet. Ikke vask din pet for minst en uke etter et program.

•Apply kiselgur til din pets' bedding og rundt noen av områdene hvor pet kan streife eller hvile. Du kan bruke den til utenfor penner, om ønskelig. Vær forsiktig med å utsette fordelaktige insekter til kiselgur eller vil de bli drept sammen med uønskede skadedyr.

For kosttilskudd bruk

•Kombiner 1 ss. mat-grade kiselgur med 8 fl. Oz juice (noe av ikke-sitrus) og bruker daglig. Mat-grade kiselgur er det eneste kiselgur produktet egnet for forbruk. Den har en høy mineral innhold antas å hjelpe avgifte fordøyelsessystemet. Disse uttalelsene har ikke blitt forsket eller godkjent av Food and Drug Administration.

•Mix 1/2 tsp. mat-grade kiselgur med kjæledyrene mat (for mindre dyr) og 1 tsp. for større dyr, en gang om dagen. Kiselgur antas å administrere interne parasitter, som ormer. Noen pet matvarerne har allerede kiselgur blandet inn i dem.

•Blend mat-grade kiselgur med lagrede frø å hindre angrep ved støvtørking frø i deres beholderen. Riste frøene av eller skyll før forbruker, foretrekkes.

Tips og advarsler

  • Kiselgur, på et mikroskopisk nivå, er en veldig skarp stoff. Denne skarpe natur tillater kiselgur scratch, punktering og kutt den ytre overflaten av insekter, som fører til dehydrering og til slutt død. Kiselgur er i stand til kontroll av skadedyr uten bruk av sterke, giftige kjemikalier, og er helt naturlig. Så, når du bruker denne forbindelsen (utenfor og inne i hjemmet) du trenger ikke å bekymre deg om menneskelige eller pet og miljøforurensning.
  • Kiselgur er spioneringen som kosttilskudd. Kontroller at du bruker mat-grade kiselgur hvis du skal bruke det på den måten.
  • Unngå puste i kiselgur og få den i øynene. Støv kan irritere luftveier og kan lage riper i overflaten av øyet.
  • Vær forsiktig med å utsette fordelaktige insekter til kiselgur eller vil de bli drept sammen med uønskede skadedyr.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com