Hva er typene batterier for fakkel lys?

Hva er typene batterier for fakkel lys?

Fakler (kjent som lommelykter i Nord-Amerika) er batteridrevne elektriske enheter for bærbare belysning. Mengden lys som en lommelykt kan gi er direkte relatert til makten evner av batteriet i. De fleste fakler krever tre typer batterier - lantern batterier, D-batterier eller AA batterier.

Lanterne batterier

Lanterne batterier er største vanlig fakkelen batteriene. Disse batteriene produsere seks volt DC, og er utformet for å gi lys i lange perioder. Lanterne batterier brukes i store lanterne stil fakler, for eksempel hva en søk-og rednings-gruppe kan bruke. I motsetning til den andre batterier beskrevet i denne artikkelen, er lanterne batterier bare tilgjengelig som engangs alkaliske celler.

D-batterier

D-batterier er omtrent en fjerdedel av størrelsen på en lantern batteriet, og de fleste fakler krever flere D celler i en serie. Fakler som krever D-batterier brukes ofte når lys er nødvendig for en kort tid, som for en politimann patrulje.

AA batterier

AA batterier brukes ofte i personlig bruk fakler. AA batterier gir den samme spenningen som en D cellers batteri, men deres mindre størrelse hindrer AA batterier brukes i lange perioder eller til bruk i lys fakler. Fakler som bruker AA batterier brukes ofte til kort-avstand, kortsiktige belysning.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com