Bad designideer for en 5' av 8' rom

Bad designideer for en 5' av 8' rom

I et lite bad tar design ofte andre plass til praktiske. Når du skal utforme et bad som er både vakker og funksjonell, se etter måter å bruke tilgjengelig plass så effektivt som mulig. Med et enkelt, ryddig bad, kan du la din dekor elementer å vise gjennom.

Redusere rot

I en liten plass, kan selv en liten bit av rot se mer kaotisk enn det egentlig er. For å opprette en umiddelbar forskjell på badet, fjerne overflødig rot, både fysisk og visuelt. Lagre håndklær og ekstra bad forsyninger i en lin skapet eller under vasken. Hvis du pleier å ha toalettsaker dekker kantene av vasken eller i vinduskarmene, bygge en liten henger lagringsenhet med skyvedører å skjule elementer uten å flytte dem ut av rommet. Rot kan være visuelt, for; effektivisere design ved å erstatte flere farger med elementer i nyanser av en enkelt farge.

Effektiv lagring

Lagringsalternativer er en utfordring i et lite bad, spesielt når din hyller eller skap stikke ut for langt inn i rommet og blokkere effektiv bruk av plass. Gjøre bruk av høye, vertikale lagringsalternativer som har en grunne dybde. Du kan også kjøre en rekke hyller nær taket å vise dekor elementer og lagre bad forsyninger som håndklær. Kontroller, men hyllene er akkurat stor nok for folk å nå.

Siktelinjen

I et lite bad er synslina begrenset, gjør brukeren føler overfylt og innestengt. For å åpne opp plass, gjøre utformingsvalg som utvider avstanden kan du se. Velg stupbratte gardiner å gi personvern og tillater begrenset gjennomsiktighet. Bruk en klar døren eller dusj gardin i stedet for en mønstret alternativet og henge store speil på veggene å reflektere lyset og plassen, gjør det virke mer større og mer åpen. Ved å fjerne gjenstander som blokkerer din siktelinjen, kan du skape en illusjon av mer plass og gjøre bruk av tilgjengelig lys.

Fliser

Du oppretter en glatt, ubrutt base overflate på badet, bruke fliser. Bruk samme flis dusj, tilbake sprut og gulv. Kontinuerlig bruk av farge og tekstur gir baderommet et sømløs, sette sammen utseende som kan forene utformingen av en liten plass. Ønsker du mer visuell interesse, kan du vurdere å bruke fliser i samme farge, men forskjellige former eller størrelser for ulike områder av rommet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com