Den beste måten å henge tre bokstaver på en vegg

Den beste måten å henge tre bokstaver på en vegg

Tre bokstaver hang på veggene legge tilpassing til noen plass, inkludert soverom, hjemmekontor, kjøkken og familierom. Ordene eller bokstavene gir et samlingspunkt i en gruppering av veggen kunst. Best hengende metoden for tre bokstaver på en vegg varierer etter personlige preferanser, utformingstema og størrelsen og vekten av bokstavene.

Henge dem høy

Den beste måten å henge tre bokstaver på veggen er knytte metallramme monterer på baksiden av hver bokstav. Mål å finne midtpunktet av hver bokstav og plassere braketten over merkene, mens braketten nivået. Dette sikrer bokstavene skal henge på veggen. Fest brakettene til bokstavene med små hengende negler som er kort nok, så de ikke må punkteres gjennom ansiktet til brevet. Montere dem direkte på veggen.For tyngre tre bokstaver, Vurder å bruke veggen ankere eller selv å tappe skruen holdere. Begge disse metodene støtte vekten av kraftigere negler eller skruer nødvendig for tyngre objekter. Også vurdere hengende tyngre tre bokstaver på veggen ved å finne og kjøre skruer eller spiker direkte inn stenderne i veggen.Wire og wire kroker er populære og kanskje den mest tilgivende. Knytte kroker til begge sider av baksiden av brevet rett overfor hverandre, så binde å kroker og montere hele stykket direkte til en spiker eller skru i veggen. For å forhindre bokstavene skrå utover på toppen, holde wire lengden så kort som mulig. Jernvareforretninger bære wire og kroker av forskjellige styrker til å støtte ulike vektet materialer.

Henge dem på "Down Low"

For de som leie, og er på utkikk etter måter å henge tre bokstaver på veggen uten å forlate hull, kan du vurdere å bruke tung plikt dobbel-pinne tape eller stoff lås laget strengt for hengende bilder eller bokstaver uten å skade gips. Det er også S-formet bilde rammen kroker som Skyv tett bak støping på veggen. Koble ledningen til krokene, så henge brev fra ledningen via hengende parentes på baksiden av brevet. Sticky tack kan arbeide for å henge lette objekter på veggen. Dra nedover for å frigjøre de tre bokstavene fra veggen for å unngå å la noen skadelige hull.

Legge til personlige fakkel

Bortsett fra direkte feste brakettene til bokstavene og monteres på veggen, kan du vurdere ulike materialer til visse interiørdesigner. I stedet for hengende bilder med wire, bruke fargerike bånd eller shoestrings som passer ditt design innredning. Du kan også bruke kjetting og perler hengende tre bokstaver på veggen og gir visuell kontrast til tre materialet bokstaver. Bygge ramme rundt hver bokstav produserer en raffinert og ferdig tilnærming.Hvis du vil opprette et særpreg, vurdere henger tre bokstaver på veggen i ulike ordninger, herunder hengende bokstavene vannrett, loddrett eller i en bølge-lignende mønster.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com