Fargevalg som går med grå maling

Fargevalg som går med grå maling

Grå er en av de mest allsidige nøytrale i en dekoratør arsenal. Mens browns låne en mer land føler, grå gir en mer metropolitan følelse og er lett å par med rike uthevingsfarger å oppnå den perfekte space.in tidlig 2000-tallet, "by" har ikke bety harde svart, hvit og grå lenger. Grå er ideelle mellommann mellom farge, tekstur, tekstil og stil.

Grå

På fargespektret finnes svart-hvitt ikke. Dette skyldes at svart og hvitt har egne spekteret, og er ikke farger og nyanser. Grå er bare svart med hvitt i det og desto lysere grå flere hvite det er. Svart-hvitt kan legges til fargene i spekteret å produsere nye nyanser av farger, hvit for lysere og svart i mørke.

Nøytrale

Grå er en nøytral og dermed går med andre nøytrale som svart, hvit og andre grå. Men kombinasjonen av grå med nøytrale i brown familie tendens til å se bleket ut og kjedelig med mindre disse nyanser er på motsatte sider av lysstyrke skalaen. Hvis du par en rik, sjokolade-brun med en lys, luftig grå, grå er så full av hvite som skaper det en slående kontrast.

Primærvalg

Siden grå er en nøytral, er kombinere det med primærfargene bare naturlig. Lilla, for eksempel utfyller grå veldig bra. Skinnende nyanser som teal, emerald, ametyst fungerer med grå en luksuriøs atmosfære, som den myke grå spiller av den rike fargen. En juvel tone er en farge som er mellom to primærvalg. For eksempel er teal en farge mellom grønn og blå.

Pasteller

Pasteller er bleket versjoner av primærvalg med mye hvitt i dem, så når sammenkobling med grå, bruke en sterk grå med mye svart, som kull. Dette vil holde din generelle palett fra vises svake.

Teksturer og tekstiler

Hvis grå er hovedfokus for rommet, vurdere teksturer, mønstre og tekstiler du bruker som aksenter. Grå kan lett se rike da sammen med semsket skinn, fløyel eller bare utdype mønstre veving eller broderi. Detaljene er fokuspunktet, som grå kan like gjerne se billige og kjedelig ved feil aksent brikkene.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com