Hvordan legge Bullnose fliser på en benkeplate

Bullnose fliser har en kant som du la eksponert i stedet for dekker med fugemasse. Dette gjør bullnose flis egnet for kantene på en benkeplate. Dekk hoveddelen av countertop med feltet fliser, som har fire synlige kanter og la bullnose fliser på ytterkanten av disken. Hvis du ikke loddrett fremkanten av telleren, lå bullnose fliser flush med den tellerens kanten. Hvis du loddrett fremkanten av telleren, lå bullnose brikkene slik at de overlapper og dekke den synlige siden av feltet flisene.

Instruksjoner

•Lay feltet fliser på benken som for alle andre fliser. Opprett et rutenett av guide linjer ved å feste en kritt linje over benken, spredning og kam tynn-sett mørtelen på undergrunnen. Plass brikkene med kritt linjene som en guide og plassere flis avstandsstykker i mellom.

•Spread tynn-sett mørtel på benken og kam sporene i den med kanten av hakk murskje.

•Lay bullnose fliser på tynn-sett mørtelen, med bullnose kanten enten skyll med tellerens edge eller dekke kanten av vertikal flisene på forsiden av benken. Legge fliser avstandsklosser mellom hver bullnose flis og nærliggende bullnose og feltet flisene. Hvis bullnose fliser overlapper loddrett side ved side, legge flis avstandsklosser mellom bullnose fliser og loddrett flisene også. La den tynn-sett mørtel tørre over natten.

•Fjern flis avstandsstykkene. Fordelt brikkene, trykker den mellom brikkene med fugemasse float fugemasse. Skrape overflødig grout fra flis overflater før det stivner.

•Få en flis avstand langs Injiseringsmasse linjer, opprette en selv dybde og utseende. Tørk eventuelle gjenværende grout fra flis overflaten med en fuktig svamp før det stivner, pass på ikke å forstyrre Injiseringsmasse linjer. La grout tørr overnatting.

Tips og advarsler

  • Før du begynner, lå tørr flisene på disken med flis avstandsstykker i mellom. Kuttet flisene tilstøtende til veggen for å passe slik at delvis flisene er mindre synlig.
  • For hjørner, kjøpe en hjørne brikke som har to ferdig kanter.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com