DIY speil ramme

Utfylling av detaljer av en rommets innredning kan være mye moro for DIY-kjærlige mennesker. Dette er hvor kunstneriske ferdigheter, ransake salg og loppemarked utflukter er satt til god bruk. Speil kan legge litt gnisten til en plass og at lyset for å være sprett rundt i rommet. Opprette en spesiell ramme kan gjøre speilet et samlingspunkt og samtale stykke. Selv den mest tradisjonelle rom kan bruke en DIY speil ramme.

Bruke eksisterende delbilder

Bruke eksisterende bilde og speil bilder er en enkel måte å lage en gjør det selv speil ramme. Gjøre dem med en ny strøk maling. Spray-maling produkter omfatter de som er laget spesielt for bruk på plast og tre. Fortsette den ramme makeover ved å bruke metall pigger eller andre funnet gjenstander til rammen. Fullfør detaljer kan finnes på møbeltrekk - eller stoff-forsyning butikker eller deres tilsvarende butikker.

Objektet

Søk antikke og vintage butikker eller berge selskaper for gamle vinduer og dører. Det beste veddemålet for finne en sann vintage perle er gjennom en arkitektonisk berge. Habitat for Humanity har samfunnet berging butikker kalt re lagre i 48 stater. Dører med interessante detaljer, som utskårne hjørner og grenser center paneler, kan bli kuttet for å opprette en mer håndterlig ramme. Ideer varierer avhengig av døren, men vanligvis center paneler kan bli toppet med speil med grensen som en ramme - panel restene for støtte. Vindusglass kan erstattes med speil. Begge må en bakside å holde speilet og en metode av å feste på veggen. Henge dem som et maleri fra molding eller flytende på en overflaten.

Være nyskapende

Bruk veggen som speil rammen. Størrelse speilet skal brukes for å avgjøre hvilken type ramme bredde fungerer best (få inspirasjon fra eksisterende delbilder, kunst eller arkitektoniske detaljer). Tegne figuren speil på veggen og mål fra formen bredden for rammen. Blyant i bredden på rammen eller gratis førsteamanuensis rammen og la den være økologisk i form. Arbeide direkte på veggen, legge til rammen med maling, perler eller andre funnet objekter. Bruk mastik for å koble speilet i stedet. Hvis din egen kunstneriske ferdigheter mangler, leie en lokal artist å male det eller design. Lokale kunstnerorganisasjoner som Art League vil ha navnene på artistene som kan være interessert.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com