Hvordan installere taket braketter

Taket braketter eller knekter er hendig lite enheter som brukes av elektrikere som stillaser når du installerer et nytt tak. De er utformet slik når riktig installert, de kan enkelt fjernes uten å forlate et merke på taket. Riktig installasjon av en taket brakett er viktig, for hvis dette ikke gjøres riktig, kontaktene kan løsne under bruk og sende arbeidere og byggematerialer skyve nedover mot kanten av taket. Derfor anbefales bare taket braketter på ett-etasjes tak med en lav pitch.

Instruksjoner

Hvordan installere taket braketter

•Lean en stige mot siden av bygningen og klatre opp til kanten av taket. Merk advarsel! Siden arbeider av taket kontaktene kan være risikabelt for en nybegynner, anbefales denne fremgangsmåten bare for ett-etasjes tak med en lav pitch. Når du har nådd taket linje, må du finne sperrene, for du vil knytte taket kontakten til rafter ved hjelp av noen 12 eller 16-penny negler. Det er avgjørende at alle negler er drevet direkte til sperrene, for hvis en taket jack løsner, så du og din tak shingles vil mest sannsynlig komme glir av taket. Noen tak som er høyere enn en historie eller som har en bratt pitch bør overlates til en profesjonell roofer.

•Når sperrene befinner seg så du kan knytte to taket kontakter til taket. Trekke opp en fane til en av Helvetesild og skyv toppen av jack under singel. Kontroller at kontakten ligger perfekt med rafter. Bunnen stumpen av rafter skal vises på kanten av taket.

•Stasjon en 16 penny spiker gjennom en av sporene på toppen av jack. Det bør være tre spor så må du kjøre tre negler. Neglene bør gå i hardt, hvis de ikke du har savnet rafter, så sjekk plasseringen av jack. Hvis du ikke finner rafter, ikke fortsette. Kall en roofer.

•Sett plankene på taket knekt. En god tommelfingerregel er å plassere en jack hver seks fot. Alltid sette din planker når du har installert en jack i hver ende. Når planken er på plass, kan du fortsette med å legge ekstra kontakter.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com