Hvorfor er sedertre bra for skap?

Hvorfor er sedertre bra for skap?

Når du går inn i et skap du vil vite umiddelbart om det er en cedar skapet på grunn av sin lette, litt søt duft. Cedar er en holdbar bartre med utmerkede egenskaper på grunn av sin lav tetthet. Det har lenge vært brukt å bevare mer skjøre gjenstander som klær som materialer ikke kan være motstandsdyktig mot insekter eller forfall. Dette treet produserer ingen klissete pitch eller harpiks, gjør det ideelt som en liner for klær skap.

Insekter og sopp frastøtende

Villvestfilm rød cedar produserer giftstoffer i artene, eller tre center, og i sin massetetthet, hvor treet har rør flytte sap gjennom anlegget. Disse giftstoffene gjort cedar tre motstandsdyktig mot soppinfeksjoner og insekt angrep. Cedar treet har mer motstand mot sopp og insekter som det aldre, med de ytre lag av artene å være de mest motstandsdyktige. Cedar kan holde insekter og sopp fra ødelegger klærne i skapet.

Isolasjon

Cedar i et skap opprettholder en god atmosfærisk fuktighetsbalanse, holde fuktighet i skapet nokså konstant. Indre av et cedar skap forblir relativt kjølig på en varm sommerdag, og dette bidrar til å bevare klær og pelsverk, i tillegg til lærvarer som sko og støvler som kan tørke ut og sprekke i et varmt klima. Cedar absorberer også vibrasjon og lyd, gjør en cedar skap en funksjonell lydisolasjon barriere mellom rommene.

Rett korn

Korn av sedertre er veldig rett og glatt, noe som gjør det lett å bruke i etterbehandling et interiør som et skap. Skogen ikke deformere, vri eller delt mye, og det vil bare krympe minimalt med årene. Den glatte overflaten av cedar vil ikke ta noen klær lagret i et cedar skap og ødelegge dem. Av hyller og tre ledd vil bo i sted uten å trekke hverandre, skaper en holdbar skapet.

Brann

Cedar har en lavere spredt og røyk vurdering enn mange andre tresorter og vil beskytte klær og andre objekter som er lagret i en cedar skapet opp til et punkt. Mens tre er uovervinnelig til flammene, kan ferdig cedar beskytte verdifulle klær og objekter før du kan fjerne dem eller før brannen er slukket. Cedar produserer ingen flyktige pitch eller harpiks, som kan lage tre mer brannfarlige og sannsynligvis dele under stor varme.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com