Hvordan sette keramiske fliser uten Grout ledd

Hvordan sette keramiske fliser uten Grout ledd

Keramiske fliser er en menneskeskapte, produsert materiale som kan brukes i en rekke prosjekter. Du kan bruke fliser dekke vegger, gulv, benkeplater, backsplashes, bordplater og utover. Mens den tradisjonelle måten å installere flis med en fugemasse felles som varierer i Bredde avhengig av flisen og installasjonstypen, kan keramiske fliser også installeres uten en felles. Mens det er noen likheter mellom jointless installasjoner og den normale måten å gjøre ting, er for det meste fremgangsmåten lik en tradisjonell keramiske fliser installasjon.

Instruksjoner

•Lay din installasjon-området. Du kan bruke flis avstandsstykker for tradisjonelle, leddet installasjoner, må installere keramiske fliser uten en felles måte noen andre referanseramme bruke som en guide. Plasser flere biter av keramiske fliser på rad på bakken og sikre at de er satt fast til hverandre. Mål avstanden mellom flisene og bruke disse målene til å angi startpunktet for installasjon.

•Kontroller rutenett av gulvet å bruke som en guide, med målene fra din tørr-la fliser. Mål fra startpunktet rundt ben (eller hvor full brikke faller rundt som måling) og to linjer i motsatte ender av rommet. Fest en linje mellom de to punktene med kritt linje. Bestemme utgangspunkt i motsatt retning og tjene en blyant merke på toppen av kritt linjen. Bruk din innramming kvadrat for å tegne en firkant linje som er vinkelrett på den første linjen, og ta et tverrsnitt kritt tråd. Gjenta prosessen med tørr-la målinger for å lage en serie av firkantet rutenett på gulvet til bruk som referanse.

•Få lodd og nivå linjer på veggen med nivåer. Bruk målinger fra din tørr-la fliser. Start nederst på veggen og jobbe deg oppover. Tegne rutenett som er omtrent samme størrelse som du bruker for en gulv (2 av 2 fot eller hva du føler deg komfortabel med som et arbeidsområde for å spre thinset).

•Mix thinset i henhold til produsentens instruksjoner på beholderen, legge til små intervaller vann og blande det med en drill. Alternativt bruke ferdigblandet thinset. Spre thinset mørtelen i et rutenett med hakk kanten av murskje. Bruk trykk mens du spre thinset i flere retninger å sikre at den holder seg helt til overflaten. Veggene, jobbe deg fra bunnen. For gulv, starte en innsiden hjørne og jobbe deg ut mot en døråpning eller exit punkt.

•Plasser et stykke keramiske fliser i sengen av thinset mørtel og legge press direkte til forsiden av arket. Flytte den litt i alle retninger mens du legger press. Gjenta prosessen for hvert tilleggselement fliser og rumpe hver brikke mot sin nabo. Bruk din rutenettlinjer som et referansepunkt for å holde installasjonen plassen/nivå/lodd.

Tips og advarsler

  • Utgangspunktet, avhenger av personlig preferanse. Den vanligste måten er å installere full fliser i alle svært synlige områder og begrave kutt i hjørnene eller i områder de ikke vil være så synlig. Justere din avhenger opp på personlig preferanse.
  • For jointless installasjoner, kontroller at det er minst 1/4 tommers hull på alle utvendige kanter å tillate sesongmessige bevegelse. Disse kanter dekkes av trim, eller i tilfelle av inne hjørner, av andre deler av flisen.
  • Alle rett kutt kan gjøres med en keramiske fliser skjærebrett, mens kutt rundt åpninger og andre områder kan gjøres på en brikke våt så.
  • En typisk 12-av-12 flis krever en 3/8 tommer hakk murskje. Større fliser krever større hakk, og mindre fliser omvendt.
  • Alle verktøy og materialer kan kjøpt eller leid fra din lokale oppussing butikken.
  • Bruk alltid sikkerhetsutstyr når du blander thinset eller kutte biter av flisen.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com