Slik Dekorer skinnmøbler

Slik Dekorer skinnmøbler

Lær møbler er både slitesterk og behagelig samtidig. Siden skinnmøbler varer så lenge kan du få lei av samme utseende år etter år. Hvis du føler at din møbler er dominere rommet, endre ting. Spar penger ved å arbeide med møbler i stedet for å erstatte den.

Instruksjoner

•Soften maskuline følelsen. Dekorer din skinnmøbler ved å legge mer feminin elementer til rommet. Plass en fargerike siden tabell ved skinnmøbler for balanse. Legge til feminin berører med fargerike puter og kaster i morsomme mønstre. Dette gir personlighet til skinnmøbler og gjør hjemme føler bodde i.

•Bruk skala. Lær møbler er ofte overstuffed og store. Dette kan gjøre rommet føles som det er blitt dominert av møbler. Små områder kan virke klaustrofobiske. Bryte opp restene av din lær møbler sett. Slå en flerdelte i sofa og kjærlighet sete. Du kanskje har for mye skinnmøbler i et lite rom. Ta ut en stol, og erstatte den med en mindre stoff-versjon.

•Brighten den opp. Utvide visningen av farge. Skinnmøbler kommer ofte i nøytrale farger. Møblene varer så lenge at basisfarger hjelpe det bo i stil. Du finner skinnmøbler i vanlige farger som Burgund, hvit, svart, brun og tan. Du trenger ikke å velge en variasjon av disse fargene for å dekorere skinnmøbler. Par det med oransje, rosa eller teal. Kaste puter er billig å erstatte slik at du kan endre utseendet på din skinnmøbler ofte.

•Kontroller skinnmøbler fokuspunkt. Stua har kanskje ikke en peis som fokus for rommet. Siden skinnmøbler er dyrt, kan du vise det fram. Velg maling farger som utfyller dine møbler. Finn et fargehjul og Dekorer med fargen som er imot din skinnmøbler. Dette gjør skinnmøbler pop.

•Hold læret i toppform. Hvis din skinnmøbler virker shabby, rense den. Bruk en skinn conditioner materiale. Dette vil oppdatere sofaen fordi sofa vil føle nye. Prøv å holde din skinn av tøffe sollys så det ikke visne.

•Legg mønster. Etter noen år kan møbler virke kjedelig for deg. Mønster legger til spenning og interesse i et rom. Henge geometriske kunstverk over skinnmøbler. Finne skjermen trykt kaste puter for ekstra visuell interesse.

•Velg et tema for rommet ditt. Lær møbler er ofte funnet i biblioteker. Dekorer rundt din skinnmøbler ved å gå for en gammeldags tema. Hvis din skinnmøbler har rene linjer, opprette en moderne rom. Denne måten møbler vil ikke virke malplassert.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com