Måleren komponenter

Måleren komponenter

En meter brukes til å måle hvor mye strøm som et hjem eller bedrift bruker slik at det kan faktureres nøyaktig. Måleren måler energiforbruket i kilowattimer. De fleste meter å leses av en meter-leser fra energiselskapet men nyere meter bruker trådløs teknologi til å overføre målingene tilbake til hjemmekontor.

Skjerm

Den viktigste delen av strømmåleren er skjermen. Eldre modeller bruker en mekanisk skjerm, som målere i bilen. Inne måleren er en aluminium disk som er rotert av en elektrisk motor som er synkronisert til innstrømningen gjeldende. Motoren flytter raskere eller tregere når gjeldende øker og reduserer. Motoren roterer igjen platen som spinner flere målere gjennom ormen tannhjul. Nye modeller bruker LCD-skjermer, som ser ut som de på foran på DVD-spilleren. En enkel databrikke måler flyten og Postdimensjoner LCD-displayet.

Spoler og Stator

For å måle flyt går inn hjemme eller på kontoret måleren bruker elektrisk spoler som er hekta på den elektriske ledningen. Spenning spolen er en spole av veldig fine wire innkapslet i plast som er kablet parallelt til strømkabelen. Gjeldende spolen er en spole av svært tykke wire innkapslet i plast som er kablet i serien med lasten. Stator er en magnetisk skjold som holder spoler forstyrrer hverandre eller med noen andre kretser i meter.

Wire fører

Apparatet må kobles fysisk til huset ledninger på punktet der i kraftselskapet makt kabel inn i hjemmet. For å måle kraften, har måleren to wire fører som går på kabelen. Disse kablene er innkapslet i en beskyttende skjede av stål eller PVC å holde vannet ute.

Radiosender

På trådløse modeller har måleren en radiosender. Noen modeller har en radio som er sterk nok til å overføre hele veien til hjemmekontor selv. Noen meter har hva er egentlig en innebygd clelphone som "kaller" en nærliggende mobiltårn og overfører data over mobilnettverk. Til slutt, det er noen modeller som har en industriell versjon av Wi-Fi slik at makt selskapet van kan kjøre og samle inn dataene.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com