Foran plenen er sparsom på grunn av trær

Foran plenen er sparsom på grunn av trær

Det er ikke alltid mulig å opprettholde en vakker plen. Gresset krever ikke bare vanlig vanning men rikelig med sollys. Høye grønne trær kan gjøre et vanskelig å holde frodig og grønn. Tynning grenene eller fjerne noen av trærne helt kan rette en sparsom verftet. Men finnes det alternativer til gress når planting i skyggen. Flere varianter av løv krever ikke konstant solskinn, men er så frodig og attraktivt som en tradisjonell plen.

Instruksjoner

•Explore alternativer. Ulike typer gress vokse i skyggen eller dappled Søn. Valg inkluderer ornamentals – for eksempel japansk Hakone gress, som har fontenen som spraglete løvverk, og lys grønn palm Starr, som krever lite vedlikehold. De fleste vokse i klumper som nå opp til 2 fot høy. Bunndekkende er et annet alternativ hvis du lavtliggende løvverk som gir utseendet på en plen uten behov for klipping. Flere arter er glad i skyggen, spesielt korsikanske mint, som blomstrer med små blomster om sommeren.

•Bytt plenen med hage. Mange varianter av blomster og planter vil vokse i skyggen. For eksempel hortensia tar lite sol og produsere store, levende blomstrer om sommeren og dype grønne bladverket hele året. Camellias også nyte delvis skygge, vokser ganske stort med en rekke farger å velge mellom. Bregner er en god nonflowering plante som vokser i lys å moderat skyggen og krever lite vedlikehold. Med hundrevis av arter å velge mellom, vil du finne en bregne som vil vokse i noen form for klimaet eller jord.

•Prøv "hardscaping" i stedet for landskapsarbeid. Skaper en behagelig og hyggelig utendørs plass betyr ikke at du skal plante bare ornamentale gresstyper eller blomster. Utforme et område under trær med steiner eller belegningsstein. Opprette en bane på toppen av bakken coveret og plante på hver side med skygge-elsker blomster og busker. Helle betong å lage en uteplass er et annet alternativ. Utfylle området med en søt benk eller bord og stoler. Hengende planter og potted busker er andre alternativer for å legge til farge og stil.

•Hire en tre ekspert trimme din trær så mer lys kommer gjennom til plenen. Tilfeldig kan kutte grener skade treet, forårsaker dens grener for å dø eller forfall, som tillater sopp vokse. Gjort riktig, vil din trær beholde sin generelle form og høyde, mens større soleksponering nedenfor. Dermed plenen vil vokse og bli grønn.

•Consider fjerne trær. Hvis du ikke tankene å se dem gå, kan du finne det er lettere å vedlikeholde et mindre-overfylte verft. Velg treet du liker best og fjerner resten. Dette vil ikke bare gi deg en solfylt hage, det vil gi de resterende tre mer plass til å vokse samtidig som plenen og andre løvverk å blomstre.

Tips og advarsler

  • Besøk din lokale planteskole og snakke med en ekspert om alternativene og hva som er på lager.
  • Gjennom landskapsarbeid magasiner og bøker for å få ideer for planter og blomster for hagen din.
  • Velg planter, blomster og gress ifølge voksende sonen.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com