Hva er en King Size-seng?

For et par fulle i en dobbeltseng, eller for innesperret i en dronning, en king-size seng er ting av fantasy: mål med plass til å rulle over. muligheten for du og din partner sove flatt på ryggen; rom for barna å kose seg i morgen uten dytte deg av siden. Men hvor store er en king-size seng, egentlig?

Typer

Det finnes to typer king-size madrasser: standard og California. Ark og seng rammer for standard og California kongen senger er ikke utskiftbare, fordi de skiller seg i både lengde og bredde.

Størrelse

En standard size madrass er 76 tommer bred x 80 inches lang. California kongen Madrass er lengre av 4 inches (84 tommer lang), men smalere ved 4 inches (72 tommer bredt). King size madrasser varierer i dyp fra ca 9 tommer for minne-skum eller low-end innerspring modeller, 17 inches eller mer luksuriøse overmadrass modeller.

Betraktninger

Hvis du bor i en leilighet eller lite hus, kanskje en king-size seng passer ikke komfortabelt på soverommet. Når du måler soverommet, husk å legge til flere inches rundt sengen rede for bredden av headboard, footboard og rails (få nøyaktige målinger for soveromsmøbler du vil fra butikken mens du handler). Du vil også ønske å forlate minst 2 fot plass på hver side av sengen, slik at du og partneren din kan klatre ut lett.

Advarsel

King size madrasser er vanskelig å bære og manøvrere fordi de er så store og tunge. Før du bestemmer deg å kjøpe en king-size seng, måler ikke bare rommet du vil sette det inn, men også alle tilnærmingene til rommet: portene, trappen, korridorene og heisen, hvis aktuelt. Spiralfjærer konge madrasser som vanligvis kommer i to deler, så de kan være maneuvered like lett som twin spiralfjærer, men madrassen ikke komme hverandre eller bøye enkelt for å komme rundt trange hjørner, særlig i smale trapper.

To enkeltsenger

Hvis du ønsker å prøve å sove på en king-size seng før du forplikte seg til å kjøpe en, trykk 2 enkeltsenger sammen for å angi bredden på en king-size seng. (Twin madrasser er ca 5 inches kortere enn kongen madrasser, skjønt, så dette fungerer bedre hvis du ikke er veldig høy.) Hvis den lille gapet mellom sengene plager deg, kjøpe en twin dobbel for ca $50. Det består av en blokk som dekker gap og stropper som holder madrasser sammen tett. Denne allsidige setup fungerer godt i et gjesterom, også, hvis du vil ha to separate senger for besøk barn, eller en stor seng for å besøke par.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com