Hvordan nivå en John Deere L110 klippeaggregat

John Deere L110 anvisningen for traktoren leveres som standard med en 42-tommers klippeaggregat. De to kniver klippeaggregat kan brukes med en bagger, mulch kit eller side utslipp. Å ha et nivå klipperen er nødvendig for å få den beste kuttet. Men når kjører rundt hindringer i yard som landskapsforming og trær, er det lett å treffe disse med den utstikkende klippeaggregat. Dette kan slå dekk av nivå, forårsaker stripping mens klipperesultat. Utjevning klipperen dekk vil ta 15 minutter å fullføre.

Instruksjoner

Oppbevaring av L110 på nivå bakken og sett på parkeringsbremsen; fjerne nøkkelen fra tenningen. Sjekk dekktrykket i alle fire hjul med en tire måling. Fjern plast dekselet på den dekk ventilen og sett inn tire måling; riktig PSI er merket på siden av hvert dekk.

•Løft klippeaggregat til høyeste posisjon ved å trekke helt tilbake på klipperen løft spaken på høyre forskjerm dekk. Plasser to 2-av-4s opp på kanten og skyv under hver side av klippeverket. Trykk klipperen løft spaken til klippeaggregat hviler i styrene. Kontroller at gauge hjulene ikke forstyrrer 2-av-4s.

•Wiggle den foran utkast magnetkammen, som er på forsiden av klippeverket, skal rammen. Kontroller at det er ingen spenning. Finn justering nøtter på hver side av dekk hengere på baksiden av klipperen dekk, rett foran bakhjulene.

•Løsne utjevningen nøtter på hver side. Heve klipperen løft spaken til høyeste posisjon og senk den tilbake til innstillingen 1 tomme. Bruke lett trykk på baksiden av klippeverket på høyre side for å ta noen slakk ut av sammenhengen. Snurp justeringsskruen og gjenta på venstre side. Finne justeringsskruen foran utkast magnetkammen foran på traktoren.

•Vri justeringsskruen på utkast magnetkammen solen til forsiden av dekk begynner å stige av 2-av-4s. Fjerne styrene og kontroll av kniven med måle høyden verktøyet; måle spissen av bladet foran dekk og blad spissen bak på dekk. Foran blad spissen bør være litt lavere enn bak. Hvis ikke aktivere justeringsskruen magnetkammen foran utkast. Drei med klokken til øker foran dekk og mot urviseren for å redusere, til fronten er litt lavere enn bak bladet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com