Hvordan å dekorere et eventyr soverom med tyll

Hvordan å dekorere et eventyr soverom med tyll

Tylls lys, ren kvalitet gjør det idé for eventyr innredning. Rikelig lag med fine stoffet ser ut som om de har kommet rett fra alv prinsessens garderobe. Dette materialet er ideell for gjør det selv dekorere fordi det krever svært lite arbeid å transformere det til en fantastisk ferdige stykket. Innlemme tyll i flere stykker hele rommet og hele plassen tar på lyse og luftige følelsen av en storybook innstilling.

Instruksjoner

•Kontroller tyll vinduet behandling med å sy en enkel valance. Cut to stykker av tyll til en bredde om det dobbelte av vinduet, og en lengde dobbelt så lang du vil. ferdig valence skal. Brett de to stykker av tyll i to og sy alle fire lag sammen om to inches fra fold. Dette skaper en lomme øverst for gardin stang. Lo og ordne lag av tyll på stangen til de lå i bølgene som en ballerina skjørt. Legge til sommerfugl pins grønne tyll for en magiske skogen utseende. Blå og grønne paljetter på blå tyll ligner en fortryllende foss. Glitrende edelstener på rosa tyll satte scenen for alv prinsessens royal chamber.

•Wrap avslutter tabeller i tulle. Mål langs kanten av arb og doble dette tallet for en full tulle skjørt. Cut to eller flere lag av tyll størrelse. Dekk bordet med en duk og feste tyll til klut i samler. Når tyll arrangeres jevnt, fjerne det hele stykket fra tabellen og sy tyll til klut. Sy eller lim en dekorativ bånd med blomster, alvene eller prinsesse kroner rundt kanten der tyll møter øverst i tabellen for en glatt, ferdig utseende.

•Bruk tyll rundt en lampeskjerm å myke lyset for innstillingene for eventyr. Cut et stykke tyll bare litt større enn lampeskjerm. Sikre tyll skyggelegge med prikker av varmt lim rundt toppen. Vikle et bånd rundt toppen og slips med en prangende bue. Lo løs tyll rundt bunnen av skyggen å ligne en fantasifull kjole.

•Dekk et speil med en delikat lag av tyll. Dette gir det en magisk og mystisk utseende. Feste tyll stykket på veggen like bak toppen av speilet. Skru en krok på veggen på én side av speilet og fest et bånd som en tie tilbake. Når den magiske speilet er i bruk, kan tyll trekkes bort til siden og sikret med båndet. Når det ikke er i bruk, tyll slippes ned til hjelp spare sine magiske krefter.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com