Hvordan lage en 14-fots gardin stang

Hvordan lage en 14-fots gardin stang

En ekstra stor vinduet fyller et rom med naturlig lys i løpet av dagen og gir en bred visning av verden utenfor. Finne en gardin stang lenge nok til kan span 14 fot være kostbart og utfordrende. Ved å lage din egen 14-fots gardin stang, kan du spare mye penger og tilpasse den til rommets innredning.

Instruksjoner

•Velg materialet for din 14-fots gardin stang. Bruk et metall pipe til et industrielle utseende. Bruk treplugger eller PVC-rør for et mer tradisjonelt utseende. Holde seg til materiale med en diameter på minst 1 tomme eller mer for styrke på grunn av den lange størrelsen.

•Skjære tre eller rør med en baufil til en lengde på 14 fot. Male 14-fots stangen med alle typer akrylmaling tilsvarer tilbehør for rommet.

•Installer fire stykker av gardin stang monteringsutstyr. Sette en på hver ende av vinduet, og to mer på med jevne mellomrom. Bruk gardin stang hardware som er stor nok til å romme diameteren på stangen eller bruke pipe kanaler hvor du kan feste stangen på plass.

•Kontroller og installere finials for slutten delen av gardin stang. Finials er dekorative endestykkene som vil gi din lange gardin stang et ferdig utseende. Bore hull inn tre baller, lim dem på plass og male dem etter stangen. Gjør et stoff-dekket finial av skjære hull i to baller. Hullene skal være stor nok til å gli over endene av gardin stang. Dekk på tennisballer med stoff og tuck ender i ballene før de settes på.

•Sett gardinene i plasser på stangen bruker gardin klipp eller legge dem over stangen hvis gardinene kategorien-topper.

•Plasser 14-fots stangen til montering maskinvare for å fullføre installasjonen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com