Forståelse Hydroponics i utdanning

Forståelse Hydroponics i utdanning

Hydroponics er vitenskapen om voksende planter i vann i stedet for jord, ofte innendørs ved hjelp av ultrafiolett vokse lysene. Det er ikke bare noe NASA forskere studere å astronautene dyrker sin egen mat i verdensrommet. faktisk er de fleste av verdens klimagasser grønnsaker allerede produsert på denne måten. Undervisning studentene grunnleggende hydroponics vil gi dem en bedre forståelse av denne banebrytende tilnærming til landbruk.

Næringsstoffer regulering

Ifølge Grodan, en stor produsent av hydroponic utstyr og forsyninger, lar vokser hydroponically en bonde lett teste hvor mye næringsstoffer tatt av hver plante. Dette fører til en enklere metode av næringsstoffer der planter kan billettpris bedre. Grodan sier at hydroponic tomatplanter, for eksempel vise seg tre ganger avkastning som dyrkes i skitt.

Sult i verden

Utdanne studenter om hydroponics kan oversette sømløst til andre leksjoner om ernæring og problemet med sult i verden. Ifølge Grodan, Verdens helseorganisasjon har pekt på hydroponic vitenskap som en avgjørende for det 21st århundre, siden det gir en metode for å produsere mye høyere beskjære gir på miljøvennlig måter. Med et forbud mot mange kjemikalier og praksis når brukes til å opprettholde tradisjonelle gårdsdriften, ser mange land til hydroponic vitenskap som et alternativ.

Vitenskapelige skudd

Hydroponics omhandler ikke bare prinsippene om biologi og ernæring. Studentene får også mulighet til å utforske konsepter i kjemi, matematikk, ingeniørfag og selv business management når håndtere et hydroponics prosjekt. Lærere kan ha studenter starte sine egne hydroponic drivhus, innendørs eller utendørs gir dem praktisk erfaring med disse kjernen begreper, samt lære verdiene for engasjement, ansvar og oppmerksomhet på detaljer.

Reddik prosjektet

Studenter kan få hendene rene med The Super Hydroponic Awesome reddik Project. Dette eksperimentet fokuserer på ett bestemt grønnsaker dyrket i vann med røtter strekker seg til senger av sand eller Perlite. Sluttresultatet viser effekten av ulike nærings kombinasjoner på reddiker. Elevene lære ikke bare hvordan du setter opp en hydroponic stasjon, men hvordan du legger til rett typer forbindelser å gjøre deres reddiker vokse den raskeste og plumpest. En fullstendig beskrivelse av prosjektets oppsett og mål er tilgjengelig på Oracle ThinkQuest nettsted.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com