Materialene som kunstig bonsaitrær

Materialene som kunstig bonsaitrær

Bonsaitrær er nøye, sculpted naturlige undere med sin kronglete badebukser og miniatyr størrelse. Men disse trærne ta mye arbeid og du har bare ikke tid til å opprettholde et levende treet. Du kan imidlertid gjøre din egen kunstige bonsai-treet. Du trenger bare det rette utstyret som du kan kjøpe på nesten alle craft store.

Bagasjerommet

For stammen av din bonsai-treet har du et par valg. Ønsker du treet til ser så naturlig som mulig, og deretter investere i ekte tre. Driftwood er en type tre som er formet av vann, og det er vanligvis funnet skylt opp på strender eller bredden. Dette treet er fratatt bark og har en grayish farge på grunn av sin tid i vannet. Du kan kjøpe drivved spesialitet butikker eller finner det gratis langs kystlinjen. Mer vridd tre bedre.

Et annet alternativ er. Vri ledningen i noen form du ønsker. Deretter vikle ledningen med et papirhåndkle og legge lim å holde papirhåndkle på plass. Dø papirhåndkle på forhånd og la det tørke eller maling det når limet tørker. For et annet alternativ, vikle ledningen i brun leire.

Base

Kunstig bonsai må sitte på en base å holde det oppreist og gi seerne inntrykk av at du vokser en virkelig tree. En firkantet tarm fungerer best for dette formålet. Lim Styrofoam til bunnen av tarm og enten fest eller stikke din bagasjerommet inn Styrofoam å holde treet oppreist. Fyll foten med elvesteiner og/eller gjørme. Legge til falske moss rundt basen for mer ektheten. Du bør også legge til noen leire nederst i bagasjerommet ekstra støtte eller krølle små deler nær bunnen av bagasjerommet å gjøre leire ligne synlige røtter.

Grønne

Du kan lage din egen nåler av små, grønne røret rengjøringsmidler. Skjær pipe rengjøringsmidler i flere deler og lim eller vri dem på din bagasjerommet. Hvis du bruker wire som din bagasjerommet kan så du vri bagasjerommet ledningen rundt enkeltdelene. Hvis ikke, så bare lim brikkene på den.

Et annet alternativ er å kjøpe bunter av eviggrønne nåler. Dette ligner på pinnene på kunstig juletre og håndverksbutikker og online selgere selge dem av gjengen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com