Hvordan nivå ut fliser på en benkeplate

Hvis du er fliser en teller med marmor, granitt, skifer eller noen andre straight-cut naturstein fliser, er det spesielt viktig at flisene utjevnes selv med hverandre. Det er ikke så mye av et problem med keramikk eller porselen som pleier å ha "myke" kanter, men med straight-cut stein, skarpe kanter vil stikke opp fra overflaten hvis de ikke er på samme nivå. Start med en firmaet, ren overflate av kryssfiner eller cementboard.

Instruksjoner

•Dull countertop overflaten med en vibrerende sander, får det ren, flatt og kjedelig. Tørk støvet med en tackcloth.

•Measure over foran countertop og finne midten. Merke den. Bruke en snekker plassen for å gjøre en linje fra foran til bak, dele disken i to.

•Spread thinset mørtel over fremkanten av telleren, over hele lengden, med et hakk sparkel. Trykk første løpet av steinfliser langs forstk, starter i midten og jobber til sidene. Sette avstandsstykkene mellom flisene som du lå. Slutte etter at du har lagt en linje av fliser ca 2 fot lang.

•Lay din rett styret over alle brikkene samtidig og trykk styret lett med en hammer, å få brikkene jevnet ut med hverandre. Fortsett å legge fliser og kvelden dem ut etter hver par føtter. Kutt slutten flisene som trengs på et wetsaw.

•Still neste radene med fliser bak seg, igjen fra sentrum. Angi avstandsstykkene mellom dem alle. Gjenta, legging kurs over hele disk, spre mer mørtel etter behov. Stoppe etter hver par føtter av fliser og bruke styret og klubbe utjevne flisene. La mørtelen satt til åtte timer og fjern avstandsstykker.

•Spread grout over brikkene med en fugemasse flyte, trykker den i fugene mellom flisene mens klemme den av overflaten. Bruk en fuktig svamp for å tørke opp overflødig grout.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com