Ideer for Gables & Dormers foran hjem

Ideer for Gables & Dormers foran hjem

Forsiden av et hus kan endres dramatisk ved å installere typer arker og gavlene. En dormer er en høydejustering installert på av et hus. En gable er toppen av taket hvor begge sider av taket møtes. Gables kan også være øverste punktet ovenfor foran vinduene på dormers. Arker og gavlene kan gjøre et hus se komplett forskjellig, sterkt økende hjemmet panikk.

Flatskjerm

Flat arker har ikke spisse gables ligger på toppen av vinduet. Vanligvis kalt en "skur dormer", denne stilen av dormer er konstruert i taket skråningen og kan utvide takhøyde i et nest historien rom. Installere windows i dormer lar naturlig lys å trenge gjennom rommet. Noen ganger kan den flate dormer plasseres i taket med utsikt over stuen, slik at naturlig lys stue og åpne opp taket.

Buet

En buet dormer er fortsatt installert i taket skråningen, men taket linjen over dormer er buet i en halvsirkel i stedet for flat eller spiss. Disse typer arker kan være vanskelig å installere med mindre tre er allerede dannet i en designet bue. Mange buede arker har en murstein eller stein ansiktet fordi det er lettere å skjemaet stein i en halvsirkel enn det er å bøye tre tilpasses halvsirkel buen.

Spiss

Spisse dormer er de vanligste dormer og gable. Mange én-etasjes hus har gables på slutten av de viktigste taket, men har pekt arker installert langs forsiden av taket. Hver dormer har en gable slutt, og generelt flere dormer er installert i taket overflaten. Spisse dormer og gable utformingen er enklere å installere ved å kutte en åpning i taket. Design lar naturlig lys inn i rommene nedenfor, men har ingen andre praktiske formål enn kosmetikk.

Ventilasjon

Ventilasjon arker har ikke Vinduer plassert foran dormer. I stedet har dormer en liten ventil for å tillate luft å strømme inn i taket, gir mer ventilasjon til undersiden av taket. Disse typer arker er små, og bare utvide et stykke av forsiden av taket. Gavler ligger ovenfor dormer.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com