Hvordan installere Precast stein

Precast stein kan du legge til mur-type fasader ditt hjem i utsiden uten kostnader og arbeid for enkelte steinene. Produsert i forskjellige fargede betong, faux steinvegger tilbyr et stort utvalg av stilarter, fra murstein til tørr stabel. Som en del av precast stein installasjonen, må du knytte et lag av lekte og mørtel til veggen for å tjene som støtte base vekten av steinene. Faux stein deler komme irregularly-formet stykker. Delene kan lett bli kuttet med en våt så.

Instruksjoner

•Skjære strimler av 3.4 pund utvidet metall lekte lengden på Husets vegg med tinn snips. Sy lekte huset 1 1/2-2 tommers lange negler linjeavstand 6 inches hverandre. Lekte har små kopper som skal være synlige. Overlappe lekte ledd 6 inches på loddrett sømmer og 2 inches på vannrette seg. Holde lekte trukket stramt som du installerer den.

•Mix sammen 1 del Portland sement, 1 del kalk og 4-1/2 deler sand. Legg nok vann for å lage en stiv morter. Hvis du foretrekker, bruker ferdigblandet mørtel og tilsett vann, etter anvisningen på pakken.

•Apply et scratch lag med mørtel blandingen med en sparkel. Arbeide mørtelen inn lekte koppene. Opprette en glatt overflate som dekker alle lekte. Tillate mørtelen tørke før du kan la en avtrykk i den. Når den har nådd det punktet, ripe vannrett i mørtelen med en hånd rake. Tillat scratch pelsen 48 timer tørke.

•Mix en annen gruppe med mørtel. Spre mørtelen 1/2 - til 3/4-tomme tykk på hele baksiden av en del av faux stein. Starter på en øverst på veggen, trykk delen av precast stein fast i bunnen pelsen. Vri eller vrikke litt for å sete mørtelen i scratch pelsen. En liten mengde mørtel skal sive ut fra delen stein.

•Hold neste del av stein mot den første. Merk alle steiner du må bort for å passe delene sammen. Bruke en våt eller sirkelsag med en murblader klippe bort steinene om nødvendig. Spre mørtel på den andre delen av stein og plassere den på veggen ved siden av den første delen. Fortsette å plassere steinen deler over hele veggen.

•Skyv mørtel dypere inn leddene ca 30 minutter når du har angitt de første delene på plass med en avrundet pinne. Noen overflødig mørtel kan falle nå. Bruk visp kost eller wire pensel for å fjerne tørr mørtelen ansiktet av precast stein.

•Mix sammen 1 del sement og 2-1/2 deler fine sand. Legg nok vann til å gjort fugemasse som vil flyte lett ut av en fugemasse bag. Bruke en pose med en 5/8-tommers åpning og fylle det halvveis med fugemasse. Injisere grout i fugene mellom seksjoner. La det tørke før du kan la en avtrykk i den. Bruk en snekker for å rette grout i leddene. Pensle eventuelle overskytende grout av steinmur når grout er helt tørt.

Tips og advarsler

  • Dekke veggen med større deler av precast stein og deretter klippe å fylle ut små områder.
  • Sted kuttet kantene av stein der de er minst merkbar. Slå deler så kuttet kantene er synlige når delene er plassert over øyet nivå. Under øyehøyde, plass klippe kantene med forsiden ned.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com