Januar hage Tips

Januar hage Tips

I store deler av Nord-Amerika, januar tepper landet med snø og is, og frosne bakken forbyr noen alvorlige arbeid i hagen. Likevel januar er en viktig måned for gartnere: en tid for planlegging og forberedelser for varme våren månedene fremover. Begynner å tenke på våren og sommeren hagen nå finner du klar til å gå når bakken thaws.

Bestille neste sesongs frø

Seedet kataloger begynne ankommer etter nyttår, og la ikke dem hoper seg opp til våren Tin begynner. Bestille frø i januar sikrer din foretrukne varianter vil ikke selge og garanterer at frøene kommer tid å starte planter som tomater innendørs eller satt ut tidlig på våren frø som bakken thaws.

Hage gjøremål

Selv om januar ikke hyggelig tid å tilbringe ute, vil noen enkle oppgaver holde hage og plen ser vakker kommer våren. Bruk en sopelime for å fjerne overdreven snø og is fra evergreens å holde beina bøying og bryte. Når en går på plenen, unngå fristelsen til å bruke den samme banen igjen og igjen gjennom snø og is, som kan skade gresset og opprette tynn flekker. Beskjær frukttrær nå før sap begynner flyter, forlate en kort nub gren gjenstår å fremme helbredelse.

Garden Shed vedlikehold

Rengjør og olje verktøyene i din hage skur slik at de er klar til å gå når du trenger dem i et par måneder. Sjekk noen kjemikalier som du har lagret, sørge for at alt forblir i utløpsdatoer og at beholdere ikke er lekker eller er skadet. Vurdere hva du trenger for følgende sesong og kast noen kjemikalier som du ikke har tenkt å bruke før de utløper. Kontakt den lokale søppelfyllingen for informasjon om hvordan du trygt og lovlig avhende noen kjemikalier du skal bruke.

Inspisere lagrede elementer

Hvis du har gravd opp pærer i lagring, sjekk dem nå for å sikre at de forblir sunn. Forkaste alle myke, våte eller moldy pærer før problemet sprer seg til andre. Har du frø reddet fra tidligere sesonger, sjekk spiring nå så kan du bestille erstatninger for noen frø som ikke vokser. Teste spiring priser ved å sammenleggbar 10 frø i et fuktig papirhåndkle og forsegle den i en plastpose. Hvis mindre enn halvparten av frø spirer, kjøpe nye frø. Hvis du har høstet avlinger fra fjorårets hage i lagring, som poteter eller vinter squash, sjekke disse og fjerner alle viser tegn til råte eller mold.

Planlegger hagen

Når frø kommer, lage en skisse av hvor du ønsker å plassere grønnsaker i årets hage, ta vare for å rotere avlinger slik at grønnsaker tilhører samme familie ikke vokser i samme sted to år på rad. Hvis du er grunn for en jord test, kan du kontakte direktenummeret kontoret for en henvisning til en testing service og informasjon om hvordan du samler en jordprøve. Bruk testresultatene for å planlegge hva gjødsel og endringer legge til hagen din for neste sesong.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com