I hvilke soner vokser rosa Jasmine?

I hvilke soner vokser rosa Jasmine?

Mens noen blomstrende planter, som bakken dekker og små blomstrende busker, forbedrer områder av jord rundt fortau, terrasser og stiftelser, blomstrende vinstokker en loddrett appell til landskapet. Rosa jasmine er en evergreen vintreet for varme klima som produserer rosa knopper som blomstrer i duftende, hvite blomster i slutten av vinteren.

Rosa Jasmine

Jasminum polyanthum er det vitenskapelige navnet for rosa jasmine. Dette raskt voksende vintreet er innfødt til Kina og vokser naturlig i mange varme områder av verden. Gartnere i New Zealand og Australia anser det som en Luke, på grunn av aggressive egenskaper. Rosa jasmine sprer seg ved å produsere stilk fragmenter der leaf noder berører bakken. Mens dette er en aggressiv vintreet, er det tåler hard frost.

Klimaet soner

Det amerikanske Department of Agriculture leverer en anlegget hardiness sonen kart som definerer klima og vekst sesonger for spesifikke områder etter årlige gjennomsnittstemperaturen. Laveste tallene soner som opplever den kaldeste temperaturen, mens de høyeste tallene avsløre varmere steder. Rosa jasmine vokser i soner 8b til 10, gjør det en semi tropisk plante som foretrekker varmt klima, men tåler mild frost. Områdene langs den sørlige USA, blant annet Florida, Texas og California, gi passende klima for voksende rosa jasmine.

Vinter beskyttelse

Selv om rosa jasmine tåler lett Frost, kan riktig vinter beskyttelse beskytte deg mot uventet kalde smekker og langvarig fryser. I områder nær den nedre enden av fjellkjeden foretrukne klima sone, et lag av halm eller andre vegetative mulch holder over røttene kan hjelpe i varmen. Fjerner mulch så snart bakken begynner å varme vil redusere muligheten for mugg under varmen av våren og sommeren.

Omsorg

I tillegg til vinteren beskyttelse i kjøligere klima krever rosa jasmine Stamgjest bekymre å beholde det ser så hyggelig som mulig. Årlige beskjæring bidrar til å holde denne aggressiv vine inneholdt og bidrar til å fjerne gamle, død vekst. Rosa jasmine foretrekker løs, godt drenert jord med selv fukt. Gjødsling rosa sjasmin hver ukene i blomstrende periode vil bidra til å gi nødvendige næringsstoffer for rikelig blomstrende. Fjerne falmet blomstrer forbedrer utseendet på dette anlegget.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com