Den beste måten å avslutte en kjeller

Den beste måten å avslutte en kjeller er å forsegle den av av elementer. Skjønt betong er solid, er det porøse og fuktighet kan sive inn i rommet gjør det kaldt og fuktig. En vegg eller gulvet etterbehandling er negativt påvirket av dette fenomenet og til slutt ødelagt. Før estetikk må komme funksjonalitet og riktig beskytte rom Vær elementer. Den beste måten å avslutte en kjeller er å starte med ivareta gulv og vegger.

Instruksjoner

•Tøm kjelleren på alle møbler og lagring elementer. La ingenting i rommet før etterbehandling det. Du vil arbeide på alle vegger og over hele gulvet, slik at ingenting kan være. Åpne vinduer eventuelt og en bærbar fan peker opp mot trappen å trekke luft ut av plassen.

•Sweep og vakuum bare gulvet. Sette på Øyevern, hansker og en malers maske. Hell gulvet sealer over ett område og spre den med en pensel eller rull. Start i hjørnet lengst trappen og gjøre veien til trappen for ikke å male deg inn i et hjørne. La sealer tørr i minst 24 timer eller så lenge anbefalt av produsenten.

•Tørk ned veggene med rene kluter og svamper. Reparer sprekker i veggen med en fuger pistol. Ramme veggene med press-behandlet trelast, plassere en stud hver 16 inches. Tack utforming til veggen med en stifting gun. Rulle damp barriere mot veggen mellom innramming stenderne. Tape noen skjøtene med søm tape og stifte det rikelig til veggen.

•Rull isolasjon over damp barriere og deretter tack gips paneler i rammen med gips skruer. Teipe sømmene med gips tape. Prime og male nyinstallerte gips med en pensel eller ruller. Maling for en dag før du fortsetter.

•Installer teppe overvinne rundt omkretsen av kjelleren med betong negler eller skruer. Rulle teppe utfylling over gulvet, mellom teppe overvinne. Deretter rulle tepper ut over utfyllingen, følge det overvinne rundt på gulvet. Kjelleren er nå forseglet, ferdig og klar innredet og brukes.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com