Ting å se etter når du kjøper teppe og utfylling

Kostnaden for tepper gulv er en investering i ditt hjem. I motsetning til møbler eller tilbehør forblir tepper i hjemmet i flere år fast på ett sted, og utsatt for slitasje av hverdagen. Når du kjøper kvalitet tepper og polstring, får du en avkastning på verdien av ditt hjem.

Farge

Fargen på teppet kan virke som en sekundær bekymring. Vurdere om at når du installerer verktøybasert tepper i hjemmet ditt, vil du se stor expanse av fargen hver dag. Se etter en farge som er estetisk tiltalende og koordinerer med dekorere endringer du kan gjøre i fremtiden. Nøytrale farger gir mest fleksibilitet.

Innhold

Tepper er laget av polyester, nylon eller en blanding av to. Du finner også tepper som er laget av resirkulerte plastflasker og garn. Andre materialer er olefiner og ull.

Når shopping for løperen, konstatere det materielle innholdet av produktet. Polyester, mens myke, kan kaste og teppet mister tekstur over tid. Nylon holder opp godt til trafikk og støvsuging, som olefiner. Nylon generelt er mykere enn olefiner, men ikke helt så myk som polyester.

Teppe laget av resirkulert plast blandet med garn generelt er så myk som polyester og så holdbare som nylon. Ull Tepper kan være myk, gir og estetisk behagelig, men det kaste og vil ha fra foten trafikk.

Garanti

Alle teppe produsenter tilbyr garantier på sine produkter. Les garantier nøye. Du finner en 25-års garanti annonsert, men dette kan gjelde kun for produksjonsfeil, som ville være åpenbart innen et år etter installasjon. Les den fine ut, på jakt etter informasjon om beskyttelse mot flekker og hvor mange år teppet er garantert for tekstur oppbevaring.

Fiber tetthet

Farge, materiale og garanti er alle viktige faktorer, men hva du ikke vil er teppet "smile" på deg. Holde prøven av teppet i hendene og sakte bøy tilbake kantene. Hvis du ser støtte, smiler teppet til deg, som betyr fiber tetthet er minimal. Teppet kan vise slitasje innen to til fire år.

Utfylling

Kjøpe høykvalitets teppe bare for å holde dårlig kvalitet polstring under det er å redusere holdbarheten. Skummet padding laget av uretan vil til slutt flate ut fra vekten av møbler og foten trafikk. Skummet padding laget av polyuretan har lengre levetid, men er ikke typen polstring til å velge når du installerer høykvalitets teppe i ditt hjem.

Etterpå padding er laget av resirkulerte materialer, inkludert skum. Det er flere farger og spenstig å ta. Etterpå polstring har lengre levetid og vil beskytte teppet tilbake fra slitasje. Skulle du finne etterpå polstring som har vinyl sheeting festet til overflaten, Velg denne å polstring. Det beskytter ikke bare teppet tilbake, det hindrer at fuktighet, fra en sølt drink, siver inn i pute selv. Dette betyr at når du rydde opp at spill, ingen gjenværende fuktighet er fanget i padding som kan permanent flekken teppet.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com