Hvordan jeg klippe rundt stål Jack innlegg i kjelleren?

Jack innlegg og andre typer stålsøyler gir solid kjelleren støtte for husets gulvet bjelker. Men hvis du planlegger å fullføre kjelleren og snu den til stue, disse stålsøyler skjemmende. Du kan male dem, men en bedre tilnærming er å skjule dem innen en gips eller paneled tre boksen.

Instruksjoner

Skjuler Trim for Jack innlegg

•Bruk din innramming kvadrat etasje utforme innramming for boksen rundt kolonnen. Kontroller at boksen vil være helt firkantet på rommet. Merk gulvet. Bruk målebåndet å måle høyden boksen skal være. Bruk din så for å klippe fire stykker av 2-av-3 innramming trelast på riktig lengde til toppen og bunnen av to vegger. Skjær fire mer 2-av-3s på riktig lengde på sidene av veggene. Fest topper og bunner sider med spiker å danne to vegger av boksen.

•Erect to vegger, plasserer dem på motsatte sider av innlegget. Bruk plassen og lodd å sikre vegger er firkantet og lodd. Bruk bygging limet for å sikre bunnen av veggene på gulvet. Spiker toppene av strålen ovenfor. Fyll ut avstanden mellom to vegger med 2-av-3 blokkere på topp, bunn og midten til tredje og fjerde veggene. Spiker brikkene på plass.

•Measure høyden og bredden på rammen sider. Bruk sagen å kutte biter av gips eller trepaneler størrelse og spiker dem til sidene av rammen. Bruk gips hjørne perle eller panel hjørne trim til slutt hjørnene. Eventuelt kan du forbedre din boksen ved å installere trim molding øverst og nederst. Fullføre boksen av male det eller bruke klar tre finish.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com