Varmt vann varmeapparatet problemer: svart Anode stang oppløst

Varmt vann varmeapparatet problemer: svart Anode stang oppløst

Offerplassen anode stenger er en av de viktigste komponentene av vann varmeovner. Rutinemessig inspeksjon og utskifting av anode stang er viktig for helsen til stål tank i varmtvannsberederen. Unnlatelse av å opprettholde offerplassen anode kan føre for varmtvannsberederen og vil i de fleste tilfeller, annullere produsentens garanti.

Vann varmeapparatet konstruksjon

Varmtvannsberedere, er enten drevet av elektrisitet eller gass, vanligvis en stor stål tank med glass. Glasset er det å beskytte stål tank fra etsende virkningene av vann over tid. På grunn av begrensninger i produksjonsprosessen og forskjellige kvaliteter brukes, denne belegg er ikke alltid fullført og kan være utsatt for feil. Hvis glass fôr blir pitted eller slitt, kan eksponert stål av tanken raskt forringes.

Offerplassen Anode stang

For å beskytte stål tank, plasser produsenter offerplassen anode stang inne akvariet. Offerplassen anode stang er en aluminium eller magnesium stang skrudd i tanken. Når denne stangen er i kontakt med stål tank, via vann inne er stangen erodert gjennom en elektrolytisk reaksjon som beskytter akvariet. Uten offerplassen anode, ville samme elektrolytisk reaksjon finne sted; men i stedet for offerplassen anode svekke, ville stål tank erodere.

Inspeksjon

Produsentens anbefalinger varierer, men det er generelt en god idé å sjekke offerplassen anode annethvert år. Hardt vann eller vann myknet med salt kan gjøre det nødvendig å kontrollere stangen oftere. Hvis stangen vises pitted, belagt med skala eller tynne steder, må byttes. Erstatning offerplassen anode stenger er billige og kan skrues i tanken med en pipe skiftenøkkel.

Betraktninger

Inspisere og erstatte offerplassen anode kan føre til korrosjon av vanntanken varmer og tilkoblede rør. Denne korrosjon kan redusere levetiden til varmtvannsberederen. Mange produsentens garanti dekker ikke skader som følge av manglende evne til å erstatte offerplassen anode stang. Siden offerplassen anode stenger er billig, lett erstattet og vedlikeholde garantien på varmtvannsberederen, er det lurt å gjøre rutinemessig inspeksjon og utskifting av anode stang en del av vanlig husholdning vedlikehold.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com