Forsyninger for å lage klinke kroken tepper

Låsen kroken tepper kommer som kits gjøre eller du kan lage din egen teppet design med låsen kroken forsyninger som er tilgjengelig separat på mange hobby butikker. Låsen trekke er bare én måte å lage en unik og komfortabel teppet for alle rom i hjemmet ditt.

Garn

Låsen trekke krever kutte garn å gjøre teppet. Lengden på garn brikkene vil variere avhengig av hvor lenge av en haug du. Vanligvis garn brikker kjøpt fra en hobby butikk er pre-cut på 2 1/2 inches lang med 320 garn stykker til en pakke. Garnet er 4-ply, som er veldig tykk så det holder opp trafikk.

Låsekroken

Låsekroken har en hard plast, gummi eller veden håndtaket. Låsekroken har en krok slutt med en glidende pin. Kroken inn gjennom hullet i lerretet. Ved å manipulere heklenålen og, er en loop laget, som er trukket stramt å sikre garnet på plass.

Lerret og overføring

Waxy dekket lerretet har 3 3/4 hull per 1 tomme. Hvis du bruker skriftlige veibeskrivelser for å henge i stedet for en overføring, kan du bruke lerret som har blå linjer lage en firkant med ni hull over og 10 hull ned. Hvis du bruker en overføring, må du legge siden mønster ansiktet ned på lerret og følge overføringen retninger.

Teppet Binding

Låsen kroken tepper kan være bundet i endene til forhindrer unraveling av lerretet. Teppet binding kan strykes på eller sydd på lerretet. Hvis du ikke ønsker å binde kantene, kan du kaste kanten så hullene matche den øverste delen av lerretet. Når du kobler hullene kanten av lerretet, går du gjennom begge deler binde lerretet med rug garn.

Valgfritt utstyr

Låsen trekke gjøres sitter i en stol, eller du kan bruke en klinke kroken teppet ramme. Rammen holder lerretet flat og på ett sted så du kan koble raskere uten å måtte skifte lerretet rundt heklenålen. En annen klinke trekke forsyning er latex teppet baksidematerialet. Dette er flytende lateks som er spredt på baksiden av ferdig lerretet. Latex hindrer teppet glir på et gulv.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com