Hvordan installere stoff på en vegg

Hvordan installere stoff på en vegg

Dekker innvendige vegger med stoff kan gjøre en spennende dekorere setning. Det kan også hjelpe med akustikken i et stort rom med stor takhøyde. Ofte gjerne disse typer rom ekko. Vegger er også stor for rom med biljardbord og hjem media rom. Alle typer stoff kan brukes, inkludert lav haug kommersielle tepper. For rom med stor trafikk gir stoff beskyttelse for veggene mot skade. Følg disse instruksjonene for å installere stoff på veggene og gi rommet ditt et nytt utseende.

Instruksjoner

Trinnene for å installere stoff på vegger

•Rengjør eksisterende vegger av støv. Bruk et vakuum for støv mopp for å gjøre dette enklere. Lage et merke på veggen der du vil stoffet å nå (høyde). Måle dette og merke langs alle veggene. Bruk kritt streng for å lage en rett linje på hver vegg.

•Starting på slutten av en vegg, plasserer stoffet på høyden du har merket. Stifter på plass langs kanten av stoffet og langs hele veggen. Når du stifter øverst, trekke stoffet tett og stifte nederst på veggen med hele lengden.

•Continue å gjøre dette hele rommet. Når nå en innsiden hjørne, presse stoffet i hjørnet og stift.

Når alle veggene er stiftet på toppen og bunnen av stoff, gå tilbake og stift i hver ende av stoffet til veggen. Klippe av eventuelle overskytende stoff.

•Stain alle molding den ønskede fargen. Mål hver vegg og klippe stol jernbane og baseboard molding tilpasses. Installere med tre skruer. Måle lengden og kutte innsiden og utsiden hjørnet molding tilpasses. Igjen, installere med tre skruer.

Tips og advarsler

  • Bruk en faux skinn for en rik, dristig utseende.
  • Noen ganger er stoff ikke rett. Stift øverst og nederst å lage en rett linje og avskåret overflødig.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com