Hvordan å plante sukkermais

Hvordan å plante sukkermais

Ingenting sier sommeren som fersk sukkermais, og absolutt beste smaken kommer fra mais du nettopp plukket i din egen hage. Selv om hvert korn stilken produserer bare én eller to ører i gjennomsnitt, er smaken slik en godbit at det er verdt innsatsen det tar for å vokse. Gjøre sesongen varer lenger med påfølgende plantings annenhver uke og du kan ha friske sukkermais til slutten av sommersesongen.

Instruksjoner

•Plan korn tegne inn i et rom som får full sol i minst 8 timer hver dag. Unngå flekker under trær eller nær store bygninger som kan kastet skygger i tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen.

•Dig jord ca 3 uker etter de siste frost. Kontroller temperaturen på jorden ved å skyve stammen i et termometer i skitt. Jord bør være minst 60 grader F for korn til å spire. Vent til jord varmes til minst den temperaturen før du prøver å plante kornet.

•Opprette korn plottet i en firkant eller rektangulære figur. Korn pollinates av vinden blåser over toppen av maisplanter, som plukker opp pollen og innskudd den inn på dusker på ørene. Hvert øre må være nær nok til resten slik at vinden kan bære pollen. Dette fungerer best når du plante kornet blokker i stedet for tradisjonelle gardener's rader.

•Dig jord 12 inches dyp og fjerne ugress og steiner som du finner. Bland i en 3 - til 4-tommers laget av alderen kompost på forfatning jord, og legge til kompost.

•Plant corn frø 4 inches fra hverandre, og plassere dem 1 til 1 1/2 inches dyp. Dekk frøene og klappe bakken for å sikre det er god kontakt med jorden. Vann bakken grundig.

Tips og advarsler

  • Plante en liten blokk av 12 til 16 frø, så gjør en annen blokk annenhver uke gjennom hele sesongen. Du vil ha friske mais hver uke eller to til høsten.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com