Hvordan installere en slippe taket kanten

Veggen vinkler gir en synlig kanten mellom en installert akustisk tak og vegg støtter taket. Ikke installert veggen vinkler gjør himlingsplater å synke. Overtid, kan sagging taket trekke festene fra veggen vinkelen. Dette kan resultere i omkretsen av slippe taket faller til gulvet, skadet mennesker bruker rommet. Riktig vinkel settes sikrer at alle som bruker området under en installert slippe taket.

Instruksjoner

•Opprette en gardintrapp nær en vegg av rommet. Kontroller at gardintrapp kan du nå de nødvendige høyde uten stående over den andre rung fra toppen av stigen. Sted på slutten av målebånd på gulvet og rykk målebåndet opp veggen. Plass en blyant merke i høyden på taket. Sikre du har minst 4 inches åpen plass mellom linjen og strukturelle komponenter i huset.

•Sørg nederste kant av en 4-fots nivå med blyant merke. Justere nivået til luftboble - i vannrett ampullen--sitter jevnt mellom to merkede medisinglass linjene. Tegne blyant langs bunnen av nivået. Flytt langs alle veggene før du har en sammenhengende linje rundt i rommet.

•Locate veggen studs av hver vegg med en stud finder. Merke hvert stud sted med en stående blyant merke som skjærer høyde linjen du gjorde tidligere.

•Measure i 12 inches fra den ene enden av veggen vinkel, Plasser en blyant merke plasseringen og kutte vinkelen på mark med et par aviation snips. Bøye vinklet på cut-linjen. Kontroller at du bare skjære gjennom ene veggen vinkelen.

•Sørg toppen av kuttet vinkelen med linje du laget med 4-fots nivået. Kjøre en skrue til hver stud - ligger bak veggen vinkelen - med en skrue pistol for å holde vinklet fast til veggen. Sett enden av et andre vinklet på slutten av den installerte delen av vinklet. Kjør én skrue i hvert merkede stud å sikre andre stykke vinklet. Fortsette prosessen til alle veggen vinkler installeres på veggen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com