Hvordan kompost innendørs med en skoeske

Hvordan kompost innendørs med en skoeske

Kompost hauger er generelt i store hyller utendørs, og holder store mengder verft avfall og kjøkken utklipp. Disse biologisk nedbrytbart materiale er plassert i et felles område, fuktet, blandet og igjen til kompost. Over tid, naturlig forekommende mikroorganismer ansvarlig for nedbryting bryte varene ned og gjøre dem om til et næringsrikt stoff som kan brukes som jord. Leilighet bolig, eller de med liten målestokk, kan fortsatt gjøre kompost - de må bare fungere på en mindre skala. Imidlertid mangler innendørs kompost hauger mikrober nødvendig for vellykket nedbryting, en situasjon som er lett avhjelpes med en håndfull av ormer.

Instruksjoner

•Plasser en omvendt plast skoeske på en flat stabil overflate.

•Sett litt 1/8-tommers i en drill, og bruk deretter verktøyet for å punktere bunnen av boksen, som dekker overflaten i en rekke små hull. La ca 2 inches av mellomrom mellom hver åpning.

•Vri boksen over og linje interiøret med tre eller fire ark av avisen. Angi boksen foret på en plast brett å samle noen seepage eller søl.

•Fyll boksen tre fjerdedeler full med hakket, ikke-kjøtt kjøkken utklipp eller filler papir. Akseptabel kompost ingredienser inkluderer vegetabilsk peeling, kaffegrut, egg skall, leftover frukt og grønnsaker, datamaskin papir, papp og avispapir. Ikke Legg kjøttet, bein eller meieriprodukter til boksen kompost.

•Legg 12 til 24 meitemark til bin. Dekk boksen og sett den i et kjølig, svakt opplyst sted og la det syv til 14 dager.

•Fjern lokket og rør innholdet forsiktig. Skvette vann over kompost, nødvendig for å holde materialet fuktig. 2-4 kopper nye utklipp fordelt sengetøy, og re-cover kompost og gå tilbake til lagringsområde. Gjenta dette trinnet hver uke eller to. Kompost er ferdig og klar til bruk når enkeltelementer er ikke lenger identifiserbar, og innholdet i boksen utvikle en rik, earthy duften og myk og smuldrete tekstur.

Tips og advarsler

  • Mens nesten alle typer orm kan brukes for kompostering, er rød wigglers og europeiske natt crawlere spesielt velegnet til innendørs bruk.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com