Hva slags olje bør jeg bruke en oljet gulvet?

Hva slags olje bør jeg bruke en oljet gulvet?

Før ankomsten av løsemiddelbaserte gulvet er ferdig det eneste alternativet for etterbehandling var et tregulv olje. Faktisk, ble selv høy-glans lakk produsert med naturlige oljer som base. Ulike oljer gi forskjellige egenskaper til tregulv; inkludert holdbarhet, vannresistens og glans. Selv om oljet etasjer er vanligvis en mye sunnere gulvet finish huseiere bør forstå hva en oljet etasje gjør og gir ikke før dem.

Fordelene og ulempene med oljet gulv

De fleste huseiere vurderer oljet etasjer over flere vanlig Polyuretan belagt gjøre det for en av to grunner: historiske integritet og helse. Rehabilitering historisk vanligvis innebærer gjenopprette slitt utførelser og arkitektur til sin opprinnelige skjønnhet og oljebehandlinger gulv er mer historisk og visuelt nøyaktig deretter belegg med polyuretan. Løsemiddel basert belegg er også under ild for å øke innendørs luftforurensning et hjem og forårsaker en rekke helseproblemer. Oljet etasjer er et mer naturlig og nontoxic alternativ til polyuretan og er vanligvis lavere opprettholdelsen, men de vil ikke replikere det høy-glans, plasticized utseendet som noen mennesker ønsker å oppnå på gulv.

Kinesisk treolje

Kinesisk treolje er utvunnet fra nøtter av Tung trærne i Kina, og har historisk blitt brukt i både rene form og som base for treverk og polerer. Treolje produserer en atlask eller nesten matt finish og vil ikke gi høyglanset finish huseiere ønsket. Kinesisk treolje er motstandsdyktig mot mugg og kan blandes med noen flekken produkter til mørkere tre gulvet.

Linolje

Linolje har en lang historie med bruk i tre gulv og møbler etterbehandling og omsorg, og bruken var vanlig før boom av kommersielle produkter. Linolje har gode fuktighetsgivende egenskaper og dens bruk i oljet etasjene vil formidle water-resistance på gulvet. Linolje utgjør ikke en solid beskyttende overflate, imidlertid, og det anbefales at linfrø oljet gulv skal waxed etter oljebehandlinger. Linolje er også underlagt lenge tørking ganger som kan være upraktisk i høyt trafikkerte områder. Linolje kan også oppmuntre mugg og bør brukes sammen med en mildewcide.

Jojobaolje

Jojoba er en sokkel-stabilt oljen stammer fra frøene av Jojoba anlegget. Jojobaolje er nontoxic og ofte brukt i stedet for avledede ingredienser til naturlig kosmetiske produkter. Jojoba er et voksaktig olje, danner en hardere barriere enn andre etasje oljer. Ren jojobaolje kan kjøpes på naturlige og helse mat markeder og brukt etasjer med en klut.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com