Hvordan holde japansk biller bort

Japansk biller er planter hva pirhanas til misforstått kyr i elver, men dessverre for planter, historier om japansk biller er oppfylt. Når en japansk beetle lander på en plante og finne smaken til sin smak, utgivelser det en kjemisk i luften som innkallinger hver sulten japanske bille i området kommer og delta i festen. I mindre enn en dag, japansk biller kan rive ikke bare en plante, men hele anlagt hage og omegn. Heldigvis finnes det måter å holde japansk biller fra plen og hage områder. Du må imidlertid være flittig fordi når de får, de er svært vanskelig å overbevise for å forlate.

Instruksjoner

Hvordan holde japansk biller bort

•Spray planter med en blanding av vann og knust hvitløk. & #xD; Bruk 2 spiseskjeer knust hvitløk og 2 kopper vann til å opprette en stygg smake spray som japansk biller hater. La hvitløk og vann blandingen sitte i 24 timer før du bruker den. Spray plantene dine med dette spray hver par dager, husk på nytt etter at det regner. Husk å spray både toppen og bunnen av bladene eller biller vil bare gjennomgå under blad og chow ned.

•Treat planter med en insecticidal sjøsprøyt laget av Castor olje og vann. & #xD; Bruk 2 ss Castor olje og 2 kopper vann. Spray toppen og bunnen av bladene akkurat som du ville med hvitløk spray. Castor olje vil faktisk drepe det japanske biller, men du bør prøve hvitløk spray først fordi Castor olje også dreper gunstige bakterier som kan hjelpe plantene vokser.

•NET planter når biller er tykt. & #xD; Japansk biller pleier å lande på en plante og jobbe seg ned, så de kan ofte bli avskrekket av netting som forhindrer dem fra å ta det første velsmakende bit.

•Drown strays i såpevann. & #xD; hvis du har en japansk Beetle, oddsen er bra at du snart vil ha mange flere. For å forhindre dette, gå inn i hagen din i tidlig morgen mens biller er fortsatt svak bøtte med såpevann. Velg spredt av planter og drukne dem.

•Prøv bille feller. & #xD; Juryen er fortsatt ute på akkurat hvor effektive japanske bille feller egentlig er. For å bruke dem med noen grad av suksess, må du plassere dem vindretningen fra området du prøver å beskytte for å lokke biller fra hagen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com