Dekorere ideer til slutt Attic trekke ned trappen

En trekk ned trappen gir enkelt tilgang til loftet, eliminerer behovet for frittstående stiger. Trappen trekker tilbake i taket når den ikke er i bruk, skjule den fra visningen og lagre verdifulle rommet plass. De fleste loftet trekke ned trapper er laget med uferdige tre. Prøv å dekorere trinnene hvis du ønsker et mer sofistikert utseende.

Maling

Maling er det enkleste alternativet for å legge til et utseende til din trekke ned loftet trapp. Tim Carter av spør byggmesteren sier at de fleste maling er egnet for trinnene, men pinne til noe som er høy kvalitet og cures raskt, selv om det betyr å betale mer. Male trinnene en heldekkende farge eller bruke en annen farge for riser og mønsteret for en mer dekorativ touch. Legge til et lite malt bilde på hver for kunstnerisk appell. Dekk ferdig maling jobben med minst to strøk med en vannbasert polyuretan fugemasse. Bruk mer hvis du ofte bruker loftet trinnene.

Decoupage

Laging teknikken decoupage er en kunstnerisk metode, ideell for bruk på uferdige tre. Decoupage innebærer liming papirark til en tre overflate og bruke et tetningsmiddel på toppen for etterbehandling. Male loftet trinnene første eller bruke dekorative papiret direkte til tre. Dekke hver og en av trinnene helt for en collage effekt eller Legg til én eller to små bilder for dekorative utsmykningen på hver. Etter anvender papir til tre med decoupage lim, male over det med en klar uretan fugemasse.

Flekker

Tre flekker transformere uferdige loftet trekke ned trappen til noe sofistikert. Klassisk fargealternativer inkluderer mørke espresso og kirsebær. Hvis trinnene er ofte i uttrukket, Velg en flekk farge som tilsvarer gulv eller trimme i rommet. Før flekken, rengjøre trinnene så grundig som mulig å fjerne rusk ville vise gjennom flekken.

Teppet trinn

Trekke ned loftet trinnene er mindre enn en typisk trapp ofte nærmere i størrelse stigen trinnene. Dette kan gi dem en hard følelse på føttene når klatring. Feste teppe trinn til hvert trinn gir dem en mykere følelse. På grunn av ikke standard størrelse er gjør din egen løpebaner det beste alternativet. Lage en papp mal og teste ut størrelsen på trinnene. Bruk malen til å kutte riktig størrelse treads og lim ned med teppe limet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com