Hvor å hånd delt skifer

Hvor å hånd delt skifer

Skifer er et materiale brukt møte vegger og bane utendørs områder; steinene er store, omtrent flate stykker av naturstein som har blitt delt fra større stykker i et steinbrudd. Bygning med skifer er mye som monterer et puslespill, siden alle brikkene har sin. Når det er nødvendig, er det mulig å dele skifer stykker for å passe dem inn på plass i terrassen eller vegg mønsteret. Dette gjøres enkelt uten strøm.

Instruksjoner

•Mark linjen du vil steinen å bryte sammen ved hjelp av et stykke kritt eller blyant. Du kan også ripe linjen med kanten av apparatets murstein. For å få en tett passform med en annen brikke i mønsteret, lå stykke å bli kuttet på toppen av det stykke og bruke den som en mal til å vise deg hvor linjen må gå.

•Plasser bladet på din murstein sett (som er en hele blad meisel) langs linjen du merket og slå slutten av håndtaket med mini akebrett å kutte en groove i steinen. Mål for en groove omtrent 1/8 tomme dyp langs hele linjen du merket.

•Lay ned et stykke skrap tømmer og stein du ønsker å dele på toppen av det, med området du vil ut henger over kanten av skogen.

•Lay en annen liten stykke tre på steinen i området du vil ut. Dette vil ta slag fra hammer og forhindre chipping stein, bevare den avbrutte stykket for fremtidig bruk.

•Hit lite stykke stein en gang med en slegge (for store stykker) eller en hammer (fra små). Hvis du er å treffe den med en slede, må du kanskje be noen å stå på den andre enden og tynge det. På innvirkningen festes steinen langs linjen du scoret i den med din murstein sett.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com