Hvordan få Air Freshener av møbler

Hvordan få Air Freshener av møbler

En liten mengde air freshener kan friske møbler og rom, men mye air freshener er, vel, for mye. Air freshener spray forsvinne ganske raskt, men oljer i plug-in fresheners kan trenge igjennom tre hvis sølt, gir tre en søt, overveldende duft. Bruke tørr metoder når du forsøker for å fjerne lukt fra møbler, fordi tisse møbler kan føre til Fordrei eller svelle. Noen ganger bare lufting den ut utendørs for et par timer lindrer lukten. Hvis ikke, kan du prøve å få lukt-fjerning produkter.

Instruksjoner

•Plasser bakervarer brus i en bolle og sette bollen i tre møbler for to uker. Natron er en naturlig lukt Absorbent og nøytralisere.

•Plasser eddik i en bolle og sett bollen i møbler, pass på ikke å søle det. Eddik brukes også til å nøytralisere sterk lukt. Ikke våt møbler med eddik.

•Still et par stykker av aktivert kull i en bolle og sett bollen i skuffen hvis baking soda og eddik unnlater å fjerne lukt. Aktivt kull, tilgjengelig på jernvareforretninger, er svært effektiv på å absorbere og nøytralisere lukt.

Tips og advarsler

  • Aldri spray møbler med air freshener spray eller lagre air freshener olje i den. I tillegg til å forlate en overveldende duft, kan air freshener skade møblers finish. Mange møbler polerer har en behagelig lukt, som er et bedre alternativ for å gi møbler en frisk duft.
  • Behandle sigarett lukt ved å følge de samme fremgangsmåten ovenfor.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com