Hvordan installere Fiber Cement tak Shingles

Fiber cement tak shingles etterligne andre stiler av helvetesild, som skifer eller solid sement, men inneholder en blanding av sement og resirkulert tre fiber. Dette gjør fiber cement Helvetesild mindre tunge enn solid sement eller skifer, som betyr at standard taket terrassebord som kvartal-tommen plywood kan støtte Helvetesild vekt. Til tross for forskjellene mellom fiber cement og standard sement eller skifer Helvetesild skjønt, fiber cement Helvetesild har samme skjørhet, så ta ekstra forsiktighet under installasjonen ikke å sette unødvendige på at helvetesild.

Instruksjoner

•Dekk begge sider av taket med taktekking følte før du installerer fiber cement tak shingles. Start nederst på hver side, kutte den første stripen av taktekking følte 1 tomme lengre enn bredden på taket og legge den første stripen så at ½ tommers henger over hver side. Flytte opp hver side av taket, legging hver følte stripe slik at den overlapper stripen før av minst 4 inches, og bruk en stift hver 6 inches rundt kantene av felt for å holde brikkene på plass.

•Measure hver dal av taket, samt et hjørne hvor flat flyet av taket møter en protrusion, som en pipe. Cut et stykke V-formet blinkende ned til størrelsen av hver av disse delene med tinn snips. Mål langs takskjegget for taket samt og kuttet rett blinkende ned for hver av disse delene.

•Apply vanntett lim på baksiden av hvert stykke blinker og trykk den i riktig plass på taket. Ytterligere sikre blinkende med galvanisert nagler hver 6 inches over den øvre kanten av blinkende for rett blinkende langs takskjegget eller hver 6 inches rundt omkretsen for V-formet blinkende brikker.

•Linje den første raden i fiber cement tak shingles opp langs en eave på taket, slik at bunnen av alle Helvetesild henger utenfor kanten av 1 tomme og de ytre kantene av Helvetesild i hver ende av raden henge av taket av ½ tomme. Bruke fire spiker gjennom toppen av alle Helvetesild feste dem til taket.

•Measure over en fiber cement taket singel både øverst og nederst. Merke på midten av singel og tegne en rett linje mellom de to merkene med en konstruksjon. Halvert singel vertikalt med en sirkelsag.

•Sett kuttet singel i begynnelsen av den andre raden og legge den neste singel direkte mot det slik at sømmene i den andre raden i Helvetesild ikke linje med sømmene i den første raden. Plasser Helvetesild av sekundet rad slik at de overlapper Helvetesild i første rad 6 inches, og sikre dem med spiker.

•Bruk en full singel å starte den tredje raden for å igjen sikrer at sømmene ikke linje, og Fortsett mønsteret taket til toppen, alternerende mellom full og halv grus starte hver rad. Når du kommer til toppen av den første siden av taket, gå opp på motsatt side av taket og Gjenta mønsteret. Dekker taket toppen med fiber cement taket caps lagt side ved side og sikre taket caps med spiker.

Tips og advarsler

  • Som skifer og andre sprø Helvetesild installert fiber cement tak shingles beste av fagfolk. Hvis du prøver jobben selv, bygge et stillas system på siden av huset slik at du ikke går på Helvetesild under installasjonen.

© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com