Hvordan installere en GADCO forlengelsen våren

GADCO, som står for General amerikanske døren co, er en garasje døren selskap. Dørene krever maskinvare, spor og kilder som er spesielt laget for modeller. Utvidelse springs har dørene og installere dem følger de samme grunnleggende prinsippene for installere fjærer på andre typer garasjeport. Med noen verktøy og riktig undervisning, kan dette installeres på et blunk.

Instruksjoner

•Sett de to skiver med to forlengelsen kilder med angitte muttere og bolter. Koble en skive ca fire inches fra veggen på begge sider i tredje hullet med en skrue og mutter.

•Sett øyet skruer på hver side av bakre hengeren med en 5/16-inch mutter på hver side. Øye bolter bør være ca 12 inches over banen. Dette vil holde samlingen fra å dra på banen.

•Åpne garasjen dør halvveis og støtte den åpen. Kontroller at vannrett sporene er parallelt med hver side av døren. Rullene bør også ikke komme ut av toppbraketter mer enn en halv tomme. Åpne døren helt og plasser C-klemmer på begge sider av sporet under bunnen rullene å holde døren lukking.

•Koble løkken av det forsynt kabel over knappen på bunnen braketten og tråd det rundt den stasjonære skiven. Hekt endene av kilder over eyebolts på sporvidden kleshengere.

•Tie kabelen til Juster klipp og koble den til horisontal vinkel med en S-krok. Justere knuten så alle spenningen er borte og kabelen holder kildene ovenfor det horisontale sporet. Kildene skal strekkes den samme på begge sider av døren.

•Tie hver ende av kabelen til bak spore kleshengere og tråd det gjennom midten av filtypen våren. Fortsette gjennom foringen i skive gaffelen og knyt resten vannrett. Gjenta dette trinnet for den andre utvidelse våren.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com