Hvordan lage en tre Entertainment Center

Hvordan lage en tre Entertainment Center

Underholdningssentre gir organisasjonen for DVD, kompakt plater og medieenheter. Din underholdningssentre må kunne tåle vekten av en TV, en DVD-spiller og kanskje en mottaker også. Pine er et populært valg av tre for dette prosjektet fordi det er lett å arbeide med og billigere enn hardwoods som eik. Bygge din egen underholdningssenter sparer mye penger og det kan konstrueres i et par timer.

Instruksjoner

•Still dato bladet på bordet så, en halv tomme over tabellen og plasser gjerdet så det er åtte inches fra bladet. Gjøre en dato kutte på en av de 30-Tommen med 24-tommers styrene ved å kjøre 24-tommers kanten gjerdet. Det bør være en en-tommers bred groove som er en halv tomme dyp og parallelt med 24-tommers side av brettet. Sporet skal åtte inches fra en av 24-tommers kantene.

•Kontroller en annen dato kuttet så det er åtte inches fra motsatt 24-tommers side. Begge sporene må være på samme side. Gjenta disse to kutt med 30 x 24-tommers kortet. Disse styrene med rillene er venstre og høyre side til underholdningssenter. Sporene vil holde hyllene.

•Plasser to sidene slik at de er parallell, står på 24-tommers kantene, med rillene mot hverandre. Ytterkantene av styrene skal 30 inches hverandre. Skru 30 tommer ved 24-tommers styret til toppen av disse to side styrene. 24-tommers kanten av alle tre styrene skal flush. Slå disse tre styrene opp ned, og skru den siste 30-Tommen ved 24-tommen bord til nedre kant av siden styrene på samme måte.

•La to 29-tommers med 24-tommers styrene i rillene. Disse styrene danner hyllene i underholdningssenter. Skru gjennom siden styrene og i hyllene, sikre dem glir ut. Posisjon på 30-tommer av 32-tommers board mot siden styrene. 30-tommers kanten skal flush med toppen og bunnen av underholdningssenter. Dette forumet er bakpanelet. Skru bakpanelet siden styrene og beste styrene. Kontroller at alle kanter er flush.

•Drill tre halv tomme hull gjennom bakpanelet. Hullene måler 14 inches fra hver side og en tomme ovenfor hver hylle. Disse hullene gir en flekk sette ledninger. Sand hele prosjektet med mediet- og fin-grade sandpapir. Tørk prosjektet med duken din takle og bruke tre flekken. La tre flekken tørr i henhold til instruksjonene.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com