Hvordan endre en John Deere 272 klipperen belte

John Deere 272 motor klipperen kobler til tre-punkts opphenget av en større traktor. Den har et 72-tommers tre-bladet system. Går det av en drivakselen kommer bakfra PTO på traktoren til giret boltet på klippeverket. 272 bruker en tung plikt, med ledning belte for lang levetid; Hvis bladene kommer i kontakt med et hardt objekt mens klipperesultat, beltet kan feste og må erstattes. Erstatte beltet på din John Deere 272 vil ta rundt 30 minutter for å fullføre.

Instruksjoner

Oppbevaring klipperen på jevnt underlag; Trekk ut J-pinnene på begge sider av klipperen å løslate trepunkts opphenget. Fjern pin på toppen av klipperen og flytte utkast armen ut av veien. Trykk på knappen på siden av drivakselen og skyv akselen av klipperen girkassen.

•Trekk tilbake på spenning armen på dekk for å lindre spenning på beltet. Skyv beltet av strammer skive og skyv dekk våren av.

•Fjern de to 10 mm skruer holde nede belte vakt. Fjern fire lås nøtter holder girkassen til monteringsplaten. Ta monteringsplaten høy nok til å skyve beltet av nederst trinse under girkassen. Skyv resten av beltet av klipperen dekk.

•La det nye beltet under den girkasse skivene og installere fire nøtter holde nede girkassen. Følg belte ruten i bildet i ressursene.

•REINSTALL våren og skru ned belte vakt.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com