Hvordan du oppdaterer en tradisjonell spisestue

Hvordan du oppdaterer en tradisjonell spisestue

Fordi spiserom vanligvis værelser, langt borte fra de høy trafikk felles oppholdsrom, er de ofte oversett når det gjelder å dekorere. Fleste bare plasser bestemors antikke tabellen--- eller en reproduksjon av det---midt i rommet, legge noen vaser og lys til buffet buffeten, og lukker døren til det er tid til å ha et middagsselskap. Spisestue trenger ikke å være kjedelig og tradisjonell, skjønt. Spisestuen kan være et moderne rom som reflekterer din personlighet--- og faktisk kan inspirere deg til å underholde oftere med noen enkle oppdateringer.

Instruksjoner

•Strip på rommet til bein. Moderne spiserom har vanligvis ikke tradisjonelle detaljer som stol rails eller nøttetre.

•Bytt utdatert lysarmaturer. I stedet for de detaljerte lysekronen, velge en hengende light fixture med rene linjer og en moderne stemning. Prøv en rekke hengende anheng lys over tabellen i stedet for et enkelt innslag.

•Strip bakgrunn og Male vegger. Velg en varm rød eller sjokolade brun maling for en sofistikert, eller Legg en pop farge ved å male en aksent veggen en lysere nyanse, for eksempel lys blå eller lime grønn. En fet mønstre, som striper eller en harlekin design, malt på veggen gjør også en dristig uttalelse i moderne spisestue.

•Fjern utdatert gulv eller tepper. Mange tradisjonelle spiserom har en orientalsk stil teppe; handel som ut for en med et dristig mønster eller laget av naturlige fibre, for eksempel sjøgress eller jute.

•Purchase nye møbler. Moderne møbler er enkel, med rene linjer og minimalt med detaljer. Velg en glass - eller marmor-toppet tabell for et friskt utseende. Hvis du ikke kan alle nye møbler, dekke utsmykkede stoler med skreddersydd stol dekker, eller Legg til et lag med hvit eller lyst hued maling møbler å friske opp utseendet.

•Ta ned de formelle gardiner, og erstatte dem med enkle, rene vinduet behandlinger. Henge en enkel valance eller gesimsen bord, eller henge sheers eller en romersk skyggen kle vinduet. Unngå alt med flere lag og dusker---nøkkelen er enkelhet.

•Bruk minimal tilbehør, og holder dem enkel. I stedet for et stort, utsmykkede blomst arrangement i midten av tabellen, Vis klart glass vaser fylt med frukt eller fargerike steiner.

•Hang kunstverk på veggene. Hoppe over den tradisjonelle pastorale scenen for mer moderne, grafisk stykker. Vise en samling av svarthvite fotografier i enkel rammer; lene seg langs en bilde rail hvis du ikke ønsker å henge dem. Lage din egen kunst med billig strukket lerreter fra hobby butikken. Male lerretet alt én farge, eller designe din egen grafisk stykke med maler bånd og akrylmaling.

•Bytt utsmykkede tabellen sengetøy med enkel, grafisk sted matter og løpere. Se etter sted matter laget av uventet materialer som tre, perler eller skinn. Kjøpe moderne servise i utradisjonelle former som firkantede tallerkener og skåler, som blir solgt på de fleste forhandlere, med dristige farger og mønstre.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com